Anahtar Kelimeler:

ŞEKERCİLER MARKET 40 ÇİFTE TEKNE TURU YAŞATTI

ŞEKERCİLER MARKET 40 ÇİFTE TEKNE TURU YAŞATTI

Merkezi ilçemiz Kozan´ da bulunan Şekerciler Market 40 çifte tekne turu yaşattı. Etkinlik kapsamında yaşatmaya´ da devam ediyor.

 

Merkezi ilçemiz Kozan´ da bulunan Şekerciler Market 40 çifte tekne turu yaşattı. Etkinlik kapsamında yaşatmaya´ da devam ediyor.

Kozan´ın yerli sermayelerinden olan ve marketçilik alanında ipi göğüslemeyi bilen Ahmet Perçin yönetimindeki Şekerciler market müşterilerine ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Şekerciler Market yine bir sosyal kampanyaya daha imza atarak Kozan İskele Cafe´ de sabah kahvaltısından sonra tekne turu yaptırdı.

Firma yetkililerinden Mehmet Hanifi ; ? Açıldığımız günden bu yana sürekli müşteri memnuniyeti için çabalıyoruz. Bu sebepten dolayı farklı zamanlarda farklı etkinlikler ve kampanyalar düzenleyerek müşteri memnuniyetini sağlıyoruz. En son olarak düzenlemiş olduğumuz kampanyamız ise bir ay sürecek. Bu gün burada kampanyamızı ilk haftasının çekilişinde kazanan çiftlerimizi ağırlıyoruz. Kampanyamız ilk haftasında Kozan´ da bulunan 10 şubemizde her hafta Pazartesi günü çekişil yapıldı ve hr şubeden bir çiftimiz kazandı. Bu gün 10 çiftimizi ağırladı. Bundan sonraki 3 haftada da devem edeceğiz. Bu zaman zarfı içerisinde 50 TL ve üzeri alış veriş yapan çiftlerimiz kampanyaya katılacaklar. Çekiliş sonrasında isimleri çıkan çiftimiz Kozan Belediyesine ait İskele Cafe´ de sabah kahvaltısı ve akabinde tekne turu kazanacaklar. Bunun gibi kampanyalarımız devam edecek. ? dedi.

Market müşterilerinden bazıları ise; Şekerciler Market Kozan´ ın kendi yerli marketidir. Biz yabancı firmalara gitmektense kendi yerli firmalarımızdan alış veriş yapmayı tercih ediyoruz. Alış verişlerimiz sonrasında da böyle bir kampanya düzenlediklerinde çekilişe katılıp talip oluyoruz. Bu sefer şansımız yaver gitti kazandık. Şekerciler Markete teşekkür ediyoruz dediler.

/resimler/2015-9/12/1220021568899.jpg

 

/resimler/2015-9/12/1220229538395.jpg