Anahtar Kelimeler: AKP PLAKA ARTIK PARA ETMİYOR

AKP PLAKA ARTIK PARA ETMİYOR

AKP PLAKA ARTIK PARA ETMİYOR

AKP iktidarının en güçlü olduğu dönemlerde 300 bin tl ye kadar satışa çıkarılan AKP plakalı araçlar partinin son zamanda yaşadığı oy kayıpları dolayısı ile kendi vekil adaylarından bile itibar görmez oldu.

Gerek yazılı gerek görsel ve sosyal medyada sıkça rastlanılan AKP plakalı araçların astronomik fiyatlarla satış haberleri artık rastlanılmaz olduğu gibi Adana`nın Kozan ilçesinde yaşayan Derya Deniz adlı vatandaş AKP plakalı aracı kendi değerinde bile satamadığını belirtiyor.

Sahibinden.com da aylardır satılık ilanı bulunan araç için şimdiye kadar 2 gayri ciddi kişinin aradığını belirten Deniz fiyatı ilk önce 100.000 tl yazdığını, ilgi olmayınca 65.000 tl ye düşürdüğünü, yine hiç arayan olmayınca 49.000 tl düşürdüğünü belirtti. İlanı yayına koyduğu zamandan beri sadece 2 kişinin aradığını belirten Deniz aracını AKP`nin Adana Milletvekili adaylarına da teklif ettiğini söyledi. Adana Milletvekili adaylarına ilk 65.000 tl den fiyat teklifinde bulunduğunu araca ilgi olmayınca 49.000 tl düşürdüğünü bildirerek tekrar mesaj gönderdiğini ancak AKP plakalı araca vekil adaylarının da itibar göstermediğini söyledi. Fiyatı son olarak aracın kendi değeri olan 42.000 tl ye kadar indiren Deniz buna rağmen hiç arayanın olmadığını belirtti. Ekonomideki durgunluğun bariz bir göstergesinden ziyade artık AKP adının prim yapmadığının, aksine değer kaybettiğinin de bir kanıtıdır diyen Deniz, gün geçtikçe oyları eriyen AKP yüzünden aracının elinde kalmasından endişe duyuyor ve son çare olarak plakasını değiştireceğini dile getiriyor.