BAŞKAN ÖZTÜRK BİRİNCİ YILINDA 10 TESİSİN TOPLU AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÖZTÜRK BİRİNCİ YILINDA 10 TESİSİN TOPLU AÇILIŞINI YAPTI

Kozan Belediyesi toplu açılış töreni Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mevlüt Karakaya’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından, Alparslan Türkeş Parkı’nda Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen görkemli açılış programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Prof.Dr.Mevlüt Karakaya’nın yanı sıra MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Uzunlular, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana Milletvekili Adayları Ayla Emrahoğlu, Ali Demir, Burak Yiğenoğlu, Sinan Gül, MHP ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehteran takımının verdiği konser ile coşkulu anların yaşandığı açılış töreninde vatandaşlara soğuk şerbet, simit ve ayran ikramı yapıldı, Kozan Belediyesi bülteni dağıtıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk sözlerine, törene katılan coşkulu kalabalığın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak başladı. Musa Öztürk’ün verdiği sözleri yerine getireceğini Kozanlıların çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Öztürk; “Bugün açılışını yaptığımız bu eserler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana 14 ay geçti ve biz bugün 11 tesisin açılışını yapıyoruz. Bu başarıda emeği olan belediyemizin tüm birimlerine ve personellerimize teşekkür ediyorum. Kozan halkı biz geldikten sonra özgürlüğüne kavuştu. 30 Mart yerel seçimlerinden önce esnafa nereye oy vereceğini soruyorduk, vatandaş belediye ekiplerinden korkusundan söyleyemiyordu. Sizin de desteğiniz ile 30 Mart günü bu korku imparatorluğunu yıktık, halk demokrasiye kavuştu. Yeri geliyor vatandaşım beni de eleştiriyor, sonuçta ben de bir insanım. Demokraside hakaret etmeden her vatandaşın eleştirme ve tenkit etme hakkı vardır. Kozanlılar tercihini her zaman demokrasiden yana kullanmıştır, inşallah 7 Haziran’da da aynısını yapacaktır. Bugün açılışını yaptığımız bu hizmetler Kozanımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

Başkan Öztürk’ün ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana il Başkanı Yusuf Baş ve MHP genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından protokol tarafından kesilen kurdela ile 2.Belediye Halk Ekmek Fırını, Alparslan Türkeş Parkı, Cenaze Hizmetleri Birimi, Ersan Arıkan Parkı, Tufanpaşa Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası, Hacıuşağı Parkı, Varsaklar Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası, Meryem Heper Parkı, Şevkiye Üçgen Park ve restorasyonu tamamlanan Yapıcı Konağı`nın açılışları yapıldı.

Buradaki programın ardından törene katılan vatandaşlar ve protokol üyeleri, mehteran eşliğinde göç yolunda birlikte yürüyerek önce MHP Seçim bürosuna ardındadan da Kozan Ülkü Ocakları’nın stadyum meydanında düzenlediği Aşık Sefai, Grup Göktürkler ve Atilla Yılmaz konserine katıldı.