Ümmet cengiz
24.08.2015 06:54:31
Hey expres ben y beyazit cengiz in abisi yim bu yaptığınız iftira dolu aslına aşırı uzak yanlı haberiniz ya duzeltmenizi yada tamamen çekip yapılan yanlıştan dolayı tüm okurlardan özür dile nmesini talep ediyorum

Katil çapraz sorguda çözüldü

Katil çapraz sorguda çözüldü

Saimbeyli´ de yaşanan cinayetin zanlısı yakalandı.

 

Saimbeyli´ de yaşanan cinayetin zanlısı yakalandı.

Bayramın ikinci günü Saimbeyli´ de yaşanan cinayetin zanlısı yakalanarak gözaltına alındı. Olay geçtiğimiz günlerde ramazan bayramının ikinci günü Saimbeyli´ in Karakuyu mahallesi yakınlarında bir erkek cesedinin bulunmasıyla başladı. Maktül Arif Cengiz (20)´ in katili Feke Cumhuriyet Savcısı ve Saimbeyli İlçe Jandarma Ekiplerinin sıkı bir çalışması sonucu aydınlatıldı.

Olayın bundan iki ay öncesine dayandığı iddia edildi. Katil ilk sorgusunda suçunu inkâr etse de jandarmanın çapraz sorgusunda çözüldü. Tetiği çeken katil zanlısı Yıldırım Beyazıt Cengiz (18) olay anını satır satır anlattı. Katil Cengiz; ? Bundan iki ay önce Arif ile tartıştık. Aramızda çıkan arbedede beni darp etti. Ben kız kardeşiyle flört ediyordum. Bunu duyan Arif bana kız kardeşinden uzak durmamı istedi. Beni darp ettikten sonra ben Arif´ i dinlemedim. İlişkime devam ettim. Arif benim kız kardeşinin peşini bırakmadığımı duyunca sinirlenmiş ve beni aradı. Telefonda bana küfür etti. Ben o sırada Osmaniye´ de orman kesim işinde çalışıyordum. Bende telefonu kapattıktan sonra ? Abi bayrama kadar bekle. Ben bayramda köye geleceğim. Ne yapacaksan yap? diye mesaj attım. Bayram arifesinde ise amcamın oğlu olan M.C. (17) ile köye geldim. Bayramın ikinci günü ise Arif´ e mesaj attım. Arif ise beni köy meydanına çağırdı. Seni döveceğim dedi. Bende köy meydanında dayak yiyip herkese rezil olamam, sakin bir yere gel diyerek onu olay yerine çağırdım. Bende av tüfeğimi ve amcamın oğlu olan M.C (17) ile olay yerine gidip beklemeye başladım. Arif olay yerine geldiğinde bana neden küfrettin diyip aramızdaki beş metre kadar mesafeden göğsüne av tüfeği ile bir el ateş ettim. Yere düştüğünü gördüğüm Arfi´ in yanına vararak tüfeği çenesinin altına dayadım ve tetiği çektim. Amcamın oğlu olan M.C (17) ise Arfi´ in cep telefonunu alarak parçaladı ve daha sonra ormanda bir yere attı. Akabinde ise tekrardan amcamın oğlu M.C ile Osmaniye´ deki işimize gittik? dedi.