Kozan Ticaret Borsası üyeleri iftarda buluştu

Kozan Ticaret Borsası üyeleri iftarda buluştu

Kozan Ticaret Borsası üyeleri düzenledikleri iftar proğramında bir araya geldiler.

Gerçekleştirilen iftar proğramına katılımcıları Meclis Baskanı Turgay Bozkurt, Yönetim Kurulu Baskanı Mehmet Yağan ve Meclis üyeleritarafindan karsilandi. Proğram Hoş Kadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz´ ın okumuş olduğu ezan ile başladı. Ezanın okunması ile birlikte yapılan iftardan sonra açılış konuşması yapan Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan; ?Peygamber efendimizin ?Birlikte Rahmet ayrilikta azap vardır? hadisi şerifi ile söze başlayarak, çeşitli meslek gruplarından oluşan borsa üyelerimizi Mübarek Ramazan ayinda bir araya getirmek ve kaynaşmalarini sağlamaktır? dedi.

Akabinde Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz; Kozan´a hizmet edenlerin devamlı yanlarında olacaklarını beyan etti.

Kozan Kaymakamı Avni Oral ise; ? Bu mübarek Ramazan ayında Borsamızın düzenlemiş oldugu iftar yemeğinde toplandık, aşımızı paylaştık. Ramazan ayı rahmet ve bereketin yoğun olarak yaşandığı paylaşmanın dayanışmanın ortaya çıktığı müstesna bir aydır. Meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri sadece kendi alanlarına çalısmalarla kalmamalı sosyal faaliyetlere de öncülük etmeleri gerekir? dedi.

Düzenlenen iftar proğramına Kozan Kaymakamı Avni Oral, Garnizon Komutanı Bülent Siper, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Belediye Başkanı Yardımcısı Yaşar Şenöz, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, çeşitli kamu kurumu amirleri, meslek kuruluşları temsilcileri ve Kozan Ticaret Borsası üyeleri katıldı. İftar sonrası yapılan hoş sohbetlerden sonra düzenlenen proğram son buldu.