KOZAN ZİRAAT ODASINA VAKIFBANK DESTEĞİ

KOZAN ZİRAAT ODASINA VAKIFBANK DESTEĞİ

VakıfBank, Kozan Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak.

 

VakıfBank, Kozan Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak. VakıfBank´ ın kredi paketlerinde, oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları karşılanacak ve gelir akışına göre kendilerine özel ödeme planları hazırlanacak.

Halden anlayan bankacılık anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan Vakıf Bank, son olarak Kozan Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını Vakıf Bank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler.

Hasat denemi ödemeli krediler

Tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştıran Vakıf Bank, bünyesindeki uzman ekibi ile yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. Hasat dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan Vakıf Bank, aynı zamanda üreticilere danışmalık hizmeti de sunuyor.

Tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kurumu (TKDK) ve tarım bakanlığının hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, Vakıf Bank´ ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren Vakıf Bank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM tarım sigortası hizmeti de sunuyor.

TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) Vakıf Bank TMO Kart ile ürününü teslim eden üretici yada tüccarın ürün bedeli ödemesini daha hızlı yapıyor. Bunun için satıcının teslimat sırasında bu kartı yanında bulundurması yetiyor. Kartı olan müşteri yeni hesap açmak zorunda kalmıyor, zamandan kazanıyor ve üstelik Vakıf Bank TMO kartı sahibi, üç ay boyunca halden anlayan sınırsız altın tarife paketi ile havale ve EFT den, Çek karnesine kadar bir çok bankacılık hizmetinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Üreticiye her konuda destek veren Vakıf Bank, TMO kartı sahiplerinden hesap işletim ücreti de almıyor.

Hasadı bereketli geçen üreticilere altın hesabı

Üreticinin tarımsal amaçlı ihtiyaçlarına yönelik esnek ürün yelpazesini sürekli geliştiren Vakıf Bank´ tan bir yenilik daha! Birikimine altın hesabında değerlendirmek isteyen Kozan´ lı üreticiler en yakın Vakıf Bank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, her hangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL´ ye çevirerek aynı gün çekebilecek.