KOZAN BELEDİYESİ KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKALARINI DAĞITTI

KOZAN BELEDİYESİ KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKALARINI DAĞITTI

Kozan Belediyesi’nin düzenlediği girişimcilik eğitiminin sertifikaları törenle sahiplerini buldu.

Mart ve nisan ayları içerisinde Kozan Belediyesi, KOSGEB ve KOZVAK işbirliği ile düzenlenen 72 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunu tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 30 kursiyere sertifikaları Millet Bahçesi içerisindeki Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen törenle verildi.

Kozan’da meslek edindirme ve istihdam alanı yaratma yolunda yapılan bütün çalışmalara destek olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Açtığımız girişimcilik ve meslek edindirme kurslarına bayanların daha fazla ilgi göstermesi bizleri gururlandırıyor. Kozan’da yaratıcı fikirlerle kendi iş yerlerini açacak olan kursiyerlerimizin iş hayatına katıldıklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kursa katılarak sertifikalarını alan tüm girişimcilerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Törene katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, kursiyerleri tebrik ederken Kozan’a daha güzel yatırımlar yapmaları için genç girişimcilere tavsiyelerde bulundu.

Törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün yanı sıra KOSGEP Adana İl Müdürü Hamit Sucu, MHP Adana Milletvekili adayları Ali Demir ve Burak Yiğenoğlu, Kozan Belediyesi Başkan Yardımcıları Yaşar Şenöz ve Cengiz Yeşiloğlu, Kozvak Başkanı Duru Çiftçi, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kozan Belediyesi’nin düzenleyeceği girişimcilik eğitimi kursunun ikincisi 16 Mayıs Cumartesi günü SODES Gençlik Merkezinde başlayacak.