KOZAN KAPALI HALK PAZARI GENİŞLİYOR

KOZAN KAPALI HALK PAZARI GENİŞLİYOR

Kozan Belediyesi, Karacaoğlan Mahallesi Cuma Pazarında yaptığı genişletme çalışmalarını tamamladı. İlçede başlattığı alt yapı çalışmalarına aralıksız devam eden belediye ekipleri pazar yeri civarında görüntü kirliliğine neden olan yerlerde de çevre düzenl

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye Şefliği ekipleri Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile öncelikli olarak pazar yerinin altyapı çalışmalarını tamamladıklarını, ikinci etap olarak ise 6 bin metre kare kilit parke çalışması yaptıklarını belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu yaptığı açıklamada ilerleyen günlerde altyapı, parke ve çevre düzenlemesi tamamlanan yerlerin üzerlerinin de kapatılarak esnafın yaz-kış olumsuz hava şartlarından etkilenmeden daha geniş bir alanda satışlarını yapabileceklerini belirtti.

Pazar yerinde yapılan çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Cuma ve Pazar günleri vatandaşımızın yoğun ilgi gösterdiği halk pazarlarımıza ev sahipliği yapan pazar yerimizin daha modern bir görünüme kavuşturulması için altyapı çalışmalarımızla eksikleri tamamladık. Bundan sonraki etapta üzerini kapatacağız. Pazar yerindeki genişletme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yürüttüğümüz çalışmalarda hem esnafımızın hem de vatandaşımızın pazar yeri ile ilgili taleplerini karşılama arzusundayız. Buradaki esnaflarımız ve alışverişe gelen halkımız huzur içerisinde alışverişini yapacak. Burası Kozan halkına yakışır bir yer olacak. Biz ne söz verdiysek harfiyen yerine getireceğiz, kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın” dedi.