KOZAN TÜMSİAD BASINLA SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU

KOZAN TÜMSİAD BASINLA SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU

İlçemiz Kozan’ da 2009 yılından bu yana hizmet veren Kozan TÜMSİAD başkan ve yönetiminde ki değişiklik yapılması nedeni ile Kozan basını ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Derneğin kurucu başkanı olan A. Fatin Rüştü Dağlı aynı zamanda Ticaret Odası ikinci başkanlığını da yürütmekte olduğu için ayrıca kendi işlerinin yoğunluğundan dolayı uzun yıllar Başkanlığını yapmış olduğu görevinde ayrılarak bayrağı yine yönetim kurulu üyelerinden olan Bülent Karaömerlioğlu’ na teslim etti.

Yeni başkan Karaömerlioğlu ve yeni yönetim düzenlenen sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek sıcak bir sohbet ortamı oluşturdular. Yapılan sabah kahvaltısından sonra TÜMSİAD Kozan Şube Başkanı Bülent Karaömerlioğlu bir açılış konuşması yaptı. Başkan Karaömerlioğlu, Kozan’ da ki gelişim üzerinde neler yapabileceklerine değindi. Kısa kısa projelerinden bahseden Karaömerlioğlu tüm katılımcılara teşekkür etti.

Akabinde kurucu başkan A. Fatin Rüştü Dağlı; “Uzun yıllar bu derneğin başkanlığını yürüttüm. Birçok projeye imza attım, başarılı da olduk. Ancak ben aynı zamanda Kozan Ticaret Odasının ikinci başkanlığını da yürütmekteyim buradaki yoğunluktan dolayı ve kendi işlerimin yoğunluğundan dolayı böyle bir karar alarak görevi arkadaşımız Bülent Karaömerlioğlu’ na devrettim. Bu kardeşim de çok başarılı bir kardeşimiz. Görevini en iyi şekilde başaracağına inanıyorum. Zaten kendisi de projelerinden bahsetti. Allah yolunu açık etsin. Yeni başkan ve yönetimi zaten hepsi hizmet adamaları. Kendilerini kutluyor, hepsine başarılar diliyorum” dedi.