OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Kozan’da, 100 Yıl İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından tüm gelirleri okul giderlerinde kullanılmak üzere yardım kermesi düzenlendi.

Okul bahçesindeki kermeste, ailelerin evlerinde hazırladıkları yiyecekler davetlilere ikram edildi. Çeşitli yiyecek ve tatlılar kermese gelen davetlilerden büyük ilgi gördü. Kermese, başta Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gazi Keleş olmak üzere kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile personelleri de katılarak destek verdi.

 

Kermesten elde edilen gelirlerin tamamının okul giderlerine harcanacağını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Raziye Uçar yaptığı kısa konuşmada, kermese katılanlara teşekkür etti. Uçar, "Kermesimize destek veren Okul Müdürümüz Muhammet Yıldırım, Müdür Yardımcımız Ertuğrul İnce başta olmak üzere öğretmenlerimize ve yemekleri evlerinde hazırlayarak okulun ihtiyaçlarını giderebilmek için gösterdikleri çabalardan dolayı velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

 

Uçar, bu yıl ilk defa yapılan kermesten elde edilen gelirlerle okulun eğitim öğretim ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.