PARKE ATAĞI TÜRKELİ MAHALLESİNE SIÇRADI

PARKE ATAĞI TÜRKELİ MAHALLESİNE SIÇRADI

Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Türkeli Mahallesinde 22 sokakta kilit parke çalışması başlattı.

Kozan´ın birçok bölgesinde çalışmalarına aralıksız devam eden şantiye ekipleri, Karacaoğlan Mahallesinde parke döşemeyi tamamladıkları 12 sokağın ardından çalışmalarına Türkeli Mahallesinde devam ediyor. Türkeli Mahallesinde temmuz ayının ilk günlerinde başlayan  çalışmalar kapsamında Aleyna, Alper, Altın Kaynak, Aşan Tuğrul, Atilla, Emek, Göçer, Hurma, İhlas, İnce Mehmet, Işık, Kadıoğlu, Kalem, Mantar, Mendil, Mermer, Narlıca, Nevin, Saki, Set, Sonay ve Yaman sokakların eskiyen asfaltları sökülerek kilit parke kaplanıyor.

Kısıtlı imkanlara rağmen Kozan´ın merkezdeki ve kırsaldaki tüm mahallelerine hizmet götürmeye çalıştıklarını dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ?İlçemizin bir çok mahallesinde asfaltları eskiyen ve uzun yıllardır hizmet alamayan yolları parke ile kaplıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana mahallerimizin yol ve altyapı sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Küçük ve dar olan sokaklarımızda da parke taşı uygulaması yapıyoruz. Kısa süre önce Karacaoğlan Mahallemizin 12 sokağını tamamlayan ekiplerimiz Türkeli Mahallemizde de 22 sokakta çalışmalara başladı. Hizmet kalitemizi düşürmeden ilçemizin en ücra mahallelerine kadar vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceğiz.? dedi.

Türkeli Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların yaklaşık 2 hafta içerisinde tamamlanacağı bildirildi.