Taraftar takımına bu kart ile destek olacak

Taraftar takımına bu kart ile destek olacak

3. Ligin yeni takımlarından Kozan Belediyespora, yeni futbol sezonunda Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ten taraftar kartlı destek geldi.

 

Kozan Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, 2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligi 4. grubu lider tamamlayarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lige yükselen Kozan Belediyesporun şampiyon olmasında büyük pay sahibi olduğu belirtilen Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün, yeni sezonda da takıma ´Taraftar Kart´ ile destek olduğu belirtildi. Kozan Belediyesi ve Kulüp yönetimi tarafından hazırlanarak satışa sunulan taraftar kartın, anlaşmalı iş yerlerinde geçerli olacağı bildirildi. Kulüp Başkanı Ahmet Atıcı üye iş yerlerini ziyaret ederek taraftar kart hakkında iş yeri sahiplerine ve yetkililerine bilgi vererek, desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Taraftar kartın Kozan Belediyesi´ne ait olan işletmeler dahil birçok iş yerinde geçerli olacağını ifade eden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; ?Belediyemize ait tesislerde taraftar kart sahibi vatandaşlarımıza yüzde 10´luk indirim uygulayacağız. Kulüp yönetimimizin görüştüğü bir çok esnafımız en yüksek yüzde 10 olmak üzere yüzde 5 ve 3´lük indirimler ile bizi bu zor yolda yalnız bırakmayacaklarını kanıtladılar. 15 yıllık özlemi dindirerek 3. lige yükselen takımına sahip çıkan Kozanımıza ve kıymetli iş yeri sahiplerimize teşekkür ediyorum? dedi.

Gıda, giyim, temizlik, market ve spor malzemeleri başta olmak üzere birçok sektörde hizmet veren anlaşmalı iş yeri sahipleri Kozan Belediyespora destek olmaktan gurur duyduklarını dile getirdiler.