Yalvaç ; Önceden Doktor Bulamıyordunuz Şimdi Doktor Seçme Hakkınız Var

Yalvaç ; Önceden Doktor Bulamıyordunuz Şimdi Doktor Seçme Hakkınız Var

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Uzm. Dr. Esra Yalvaç seçim çalışmaları kapsamında Kozan’ın kırsal mahallelerini gezerek vatandaşlardan 7 Haziran genel seçimlerinde partisine destek istedi.

 

Yalvaç ilçeye bağlı Turgutlu, Oruçlu, Köseli, Örendere, Andıl, Özbaşı, Kabaktepe, Bağözü, Alifakılar, Karapınar, Kuytucak ve Karanebili mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Yalvaç ziyaretlerinde vatandaşlardan 7 Haziran genel seçimlerinde partisine destek istedi.

Mahalle gezilerinde mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelen Yalvaç’tan bazı muhtarlar köylerine yeni okul binası, bazıları ise şebeke suyu isteğinde bulundu. Meclise girmesi durumunda mecliste bölge halkının sesi olacağını belirten AK Parti Adana Milletvekili Adayı Uzm. Dr. Esra Yalvaç konuşmalarında hükümetin eğitim, sağlık ve ulaşım gibi birçok alanda hizmetler gerçekleştirdiğini, AK Parti hükümeti döneminde engelli, dul, yetim ve yaşlılara bakım aylığı bağlandığını ve AK Parti hükümeti döneminde insan hayatına değer verildiğini kaydeden Yalvaç ziyaretleri sırasında mahallede saçta ekmek yapan kadınlar ile sohbet etti. Saçta ekmek pişiren ve kadınlar ile birlikte ekmek yapan Uzm. Dr. Yalvaç hasta bir vatandaşı da evinde ziyaret ederek aileden destek istedi. Yalvaç; “Ülkemizdeki istikrarın devamı için 7 Haziran genel seçimlerinde hep birlikte yeniden AK Parti’ye destek vereceğiz. Yeni Türkiye yolunda ülkemizde eğitim, ulaşım, sağlık ve daha bir çok alanda yeniliklerin devamı ve ülkemizin eski kara günlerine dönmemesi için hep birlikte AK Parti’ye halkımız evet diyecektir. AK Parti hükümeti dönemi öncesi parası ile bile kitap bulamayan çocuklarımız artık tabletler ile ders işlemeye başladı. Önceden doktor bulamıyordunuz şimdi doktor seçme hakkınız var.Yeşil kartlı hemşerilerimiz hastane kapısından dönerken bugün özel hastanelerde bile muayene olabiliyorlar. Dul, yetim ve yaşlılarımıza devletimiz sahip çıkıyor ve bakım aylığı vermektedir. Eskiden  dar yollarımız vardı artık duble yollarımız var. Artık hükümetimiz döneminde değil iller ilçeler bile duble yollar ile buluştu. Mesela ben Tufanbeyli’de 1997 yılında görevli iken orada tek görevli pratisyen hekimdim ama bugün onlarca meslektaşım orada halkımıza hizmet veriyorlar. Ülkemiz ve Adana’mız AK Parti hükümeti döneminde her geçen gün biraz daha ileri gidiyor ve gelişiyor. Bende siz değerli hemşerilerimin desteği ile meclise girmem durumunda Adanamız ve bölgemiz için önemli projelere imza atmayı düşünüyoruz. Bende bir anneyim ve benimde evlatlarım var. Nasıl ben kendi evlatlarımın geleceğini düşünüyorsam siz değerli hemşerilerimin de evlatlarını düşünüyorum. Hep birlikte çocuklarımızın aydınlık yarınları için AK Parti’ye evet diyelim” dedi.