ADEM KURSİYERLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

ADEM KURSİYERLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Kozan Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) teşvikli kurslara ve diğer kurslara katılan kursiyerlere sertifika töreni ile belgeleri verildi.

Törene Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bayer ve Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Osmanca katıldı.

Törende, kursiyerler tek tek sahneye çağrılarak sertifikaları Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü tarafından takdim edildi.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü yaptığı konuşmada: 

"Buradaki kurs verimli ve başarılı geçti. İleriye dönük hayatınızda olumlu faydalar olacaktır. Hepinize katılımınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz." dedi.

ADEM Eğitimcisi Arife Tilki ise şunları söyledi:

"Aile Destek Merkezi aslında dezavantajlı kadınları hayata kazandırmak amacıyla faaliyete geçen bir projeydi. Ama bunun yanında biz tüm kadınlara hizmet veriyoruz. “Güçlü Türkiye, Güçlü Kadın” projesiyle yola çıktık. Bu misyonla devam ediyoruz kurslarımıza. Bu süreçte bizim yanımızda olan, her zaman bizi destekleyen Halk Eğitim Müdürü’müz Ahmet Osmanca’ya, Kaymakam’ımız Bahattin Alp Arslanköylü'ye ve bizim bağlı olduğumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü’müz Tuncer Şahbaz'a çok teşekkür ediyoruz. Sertifikalarını verdik kursiyerlerimizin. Hem teşvikli kursiyerlerimiz hem kurs katılım belgesi alan kursiyerlerimiz başarılı bir şekilde bir dönemi bitirdiler. Bir dönem daha şu an devam etmekte, daha nice dönemlere diyorum hep birlikte inşallah."

Törende kursiyerler tarafından hazırlanan çeşitli el sanatları ürünleri de sergilendi.