AK PARTİ SEÇİM BUROSUNU BAKAN ÇAVUŞOĞLU AÇTI

AK PARTİ SEÇİM BUROSUNU BAKAN ÇAVUŞOĞLU AÇTI

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin seçim bürosunun açılışına katılma üzere Kozan’a geldi. 3. Lige yükselen Kozan Belediyespor’u tebrik eden Çavuşoğlu ilçeye yeni bir stadyum yapılması için aracı olacağı sözünü verdi.

Ak Parti İlçe başkanlığı tarafından Göçyolunda açılacak olan seçim bürosunun açılış törenine katılmak üzere Kozan’a gelen Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ilk olarak Yörtürk Vakfı tarafından hazırlanan Yörük çadırını ziyaret etti. Daha sonra ilçe emniyet müdürlüğü önünde kurulan platformdan partililere hitaben bir konuşma yapan bakan Çavuşoğlu, muhalefete yüklenerek hükumetin icraatlarını anlattı. Bakan Çavuşoğlu konuşması sırasında 3. Lige yükselen Kozan Belediyespor’u tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk defa bir bakanı misafir eden Ak Parti ilçe teşkilatının günler öncesinden anons ve duyuru yapmasına rağmen, Bakan Çavuşoğlu’nun programına az sayıda partilinin katılması gözlerden kaçmadı.

Bakan Çavuşoğlu daha sonra seçim bürosunun açılışını yaparak esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Çavuşoğlu, önünü kesen ve rotasyon nedeni 30 yıldır görev yaptığı okuldan başka bir okula gönderildiğini bu nedenle mağdur olduğunu söyleyen bayan öğretmeni ‘bir şey olmaz’ diyerek geçiştirdi. Bir pastanede oturan kalabalığı görünce oraya yönelen Bakan Çavuşoğlu`na pastane sahibi tarafından Kozan Belediyespor atkısı hediye edildi. Burada Kozan Belediyespor yöneticilerinin oturduğu masaya gelerek onları tebrik eden Çavuşoğlu, 3. Lige çıkan bir takımın iyi bir stadyuma ihtiyacı olduğunu belirterek Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşerek ilçeye stadyum yapılması için aracı olacağı sözünü verdi. Ziyaretlerin ardından Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.