Ali Özgüner gazetemizi ziyaret etti

Ali Özgüner gazetemizi ziyaret etti

İlçemiz Kozan’ da aday adayları gün geçtikçe çalışmalarına hız katmaya devam ediyor.

Bütün aday adayları gündemden düşmemek için hiç durmaksızın son hızla her gün gece gündüz demeden çalışıyor. İşte bunlardan bir tanesi de Kozan’ da halkın içinden gelen adam; Ali Özgüner.

Ali Özgüner Ak Parti Adana Milletvekili Aday adayı. Aday adylığı yoluna çıktığı günden bu yana hiç durmaksızın adete atom karınca gibi çalışıyor. Adana merkez ve bağlı ilçelerde gitmedik köy kasaba kalmadı. Herkes tarafından ilgiyle karşılanan Özgüner bu ilgi ve alakadan çok memnun olduğunu, her şeyin ülkesi ve memlekti için olduğunu değindi.

Ak Parti Adana Milletvekili aday adayı ali Özgüner gazetemiz Kozan Ekspres’ i de ziyaret ederek gazetemiz İmtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes ile birlikte sohbet ettiler. Özgüner;  ülkenin birlik ve beraberlik açısından güçlenmesi için Ak Parti kadrolarının daha güçlü hale gelmesinin gerektiğini, bu güç sağladığında ise ülkede birlik ve beraberliğin daha çok pekişeceğini, demokrasi ve özgürlükler, insan hakları hukukun üstünlüğü, adalet ve kalkınmanın devamı ancak Ak Parti’nin daha fazla güçlü olması durumunda bunun kolaylıkla sağlanacağına, bu amaç içinde kendisinin elinden gelen her şeyi seve seve yılmadan usanmadan yapacağına değindi. Kendisinin ne makamda ne de koylukta hiçbir zaman gözünün olmadığını söyleyen Özgüner, amacını sadece ülkesi ve memleketine hizmet için bu yola çıktığını başka hiçbir amaç gözetmeksizin çalıştığını söyledi.