ATLI; ?BU SÖZLERİNİZ ZIRTAPOZLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR?

ATLI; ?BU SÖZLERİNİZ ZIRTAPOZLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR?

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde MHP ve Ülkücülere gönderme yapan Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek´ e tepkiler büyüyor.

 

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde MHP ve Ülkücülere gönderme yapan Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek´ e tepkiler büyüyor.

Facebook üzerinden MHP ve ülkücülere değinen Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek; ?Alparslan Türkeş´in vefatından sonra partiyi ele geçiren, HDP´ ye bakanlık verdiren Ülküsüz Ülkücüler; Devletinin bekasını ve milletinin refahını öncelik kabul ederek MHP´yi hükümet ortağı eden Tuğrul Türkeş´i MHP´den ihraç ederek "TÜRKEŞ" soy ismini de Partiden iyice kazımış oldular. Ülküsüz Ülkücüler; aslında ihraca "EVET" diyerek de her şeye "HAYIR" diyen Bahçeli istikrarlarını, Tuğrul Türkeş´in ihracında bozmuş oldu. Ama bu Evet de Sonucu değiştiremedi.
MHP, bu "EVET" le de HDP ye bir iyilik daha yaparak aritmetik sıralamada Mecliste HDP´yi 3.parti; MHP´yi de 4. Parti yaptı. Sahi: MHP´de hiç Ülkücü kaldı mı?? sözleri MHP´ lileri oldukça kızdırdı.

Konuyla ilgili olarak ilk tepki MHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Tarık Kaplan´ dan geldi. Kaplan eleştirisini sert bir dille yaptı. Kaplan; ?13 yıllık iktidarınızda yalan vaatlerle güldürmediğiniz Kozanlı´ nın yüzünü, yazdıklarınızı espri zannederek mi güldürmeye çalışıyorsunuz? Yoksa iktidar nimetlerinden daha fazla nasıl faydalanabilirim diye mi yazıyorsunuz? Bu millet ülküsüzleri de, milletine yüz çevirip Habur da köpek karşılayanları da, Diyarbakır´ da Şivan´ la halay çekenleri de çok iyi tanıyor? diyerek tepkisini dile getirdi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı´ nın tepkisi de sert oldu Atlı yaptığı açıklamada; ?Yörük çocuğuna bu yakışmadı Veli Gelebek? başlığı ile konuya girdi. Atlı sözlerine; ?sosyal medyada gezerken AKP Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek´in partimize ve camiamıza yazdığı gereksiz ve saçma sapan bir yazısını okudum. Doğrusunu söylemek gerekirse bir Türkmen-Yörük çocuğu olan Gelebek´e yakıştıramadım. Çünkü kendisine bir saygım vardı. Çünkü Kozan´ ımızda saf Yörük çok az kaldı. Fakat dünkü yazısından sonra Veli Gelebek gözümde saygısını yitirmiş durumda. Ülkemiz yangın yerine dönmüşken, Ülkemizin dört bir tarafı kan ağlarken haddini aşarak, şovmenist bir tavırla partinizin ve kendinizin kişisel hırslarınızı kusmanız şu ortamda bir Yörük çocuğuna yakışmamıştır.

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ceza evinde işkence görürken kendisini sızmış bir şekilde pavyonlardan topladığımız Tuğrul Türkeş´i alın tepe tepe kullanın.

MHP´de bir tane gerçek Ülkücü başka partiye gitmedi. Kendini Ülkücü´ yüm diye pazarlayan, menfaat uğruna satılıp giden, parayı ve gücü görünce kendini satan kişiliği bozuk şahsiyetsizler partimizden ayrılmıştır ve bu karakteri bozuk insanlar her ne hikmetse sizin partinizde toplanmaktadır. Bu da partinizin nasıl bir parti olduğunu özetlemektedir. Rahmetli Başbuğumuz Türkeş bir konuşmasında : ? Bu davadan döneni vurun, ben dönersem beni de vurun? ve ?Ülkücülük MHP´de olur? sitemlerinde bulunmuşken sizin bu sözleriniz zırtapozluktan başka bir şey değildir.

Sayın Gelebek´te birazcık Yörük damarı varsa utanacakları bazı hatırlatmalarda bulunmak gerek diye düşünüyorum.
Bir Rus atasözü vardır, ?CAMDAN EVİ OLANLAR, KOMŞUNUN PENCERESİNE TAŞ ATMASINLAR? diye bilmem anlatabildim mi?

Biz pkk çözüm sürecinde toparlanma çalışmalarını başlattı, askerin çekildiği her yere mayınlar döşeniyor dediğimizde bizi çözüm sürecini provoke etmekle suçluyordunuz. Şimdi çıkmış Cumhurbaşkanınız çözüm sürecinde pkk şehirlere silah yığmış itirafında bulunuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Sayın Gelebek!

Cumhurbaşkanınızın Barzani ile el ele kucak kucağa fotoğrafları gözünüzün önüne geliyor mu Sayın Gelebek!

Ahmet Davutoğlu´unun Şivan Perver denen teröristle el ele pozu gözünüzün önünden geçiyor mu Sayın Gelebek!

Şivan Perver ile halay çekip, teröristlere Kürtçe ağıtlar yakan liderinizin sesi kulağınızda yankılanıyor mu Sayın Gelebek!

Pkk ile görüşen şerefsizdir deyip daha sonra arkadaşları ben gönderdim diyen liderinin karaktersizliği ile gurur duyuyor musun Sayın Gelebek!

MHP, ne şerefli bir partidir ki yolsuzluk iddiaları ile anılan bakanını kendi eliyle yüce divana teslim etti ve o bakan hamd olsun bütün suçlamalardan beraat etti. Siz hırsız bakanlarınıza kıyabildiniz mi Sayın Gelebek!

Bir Yörük çocuğu olarak bu yazdıklarımdan gocunmuyorsanız ve bunları bile bile akp´nin borozanlığını yapıyorsanız siz de liderleriniz gibi siyasi ahlakınızı yitirmişsiniz demektir. O koltukta oturmak hem sizin için hem de Kozan için zaman kaybıdır.

MHP gibi kutlu bir hareketi eleştirirken sözlerinize biraz daha dikkat etmelisiniz. Çünkü bu hareket memleketi uğruna Şehitler veren bir harekettir. Yakın bir tarihte yani 80 öncesinde siz ve liderleriniz kendi ikballeri peşine düşmüşken ve korkularından dışarı çıkamazlarken Ülkücü Hareket´in yiğit mensupları duvarlara ?Kanımız Aksa da Zafer İslamın´dır? yazarken bir kör kurşuna hedef oluyorlardı. Fakat siz ne bu davayı anlayabilirsiniz ne de bu davaya gönül veren insanları. Bu davayı anlayamaya sizin ne aklınız yeter ne de ufkunuz.

Memleketin her yanından Şehit haberi gelirken sizin oy uğruna yaptığınız bu hesapları Kozan Halkı çok iyi bilmektedir. Ve sonunuz yaklaşmaktadır. Partimize ve dava arkadaşlarımız hakkında yazarken bundan sonra daha dikkatli olmanızı temenni ediyor bu tavrınızdan dolayı MHP Kozan İlçe Yönetimi olarak sizi şiddetle kınıyoruz? dedi.