AYŞE KARA DİŞ MUAYENEHANESİ AÇILDI

AYŞE KARA DİŞ MUAYENEHANESİ AÇILDI

Diş Hekimi Ayşe Kara´nın Diş Muayenehanesi Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve davetlilerin katılıdığı açılış töreni ile hizmete girdi.

Kozan´ın sevilen esnaflarından İsmail Kara´nın kızı ve 2004-2008 yılları arasında Yeşilbucak Sulama Birliğinin Başkanlığı´nı yapan Hasan Kara´nın yeğeni Ayşe Kara, Diş Muayenehanesi´nin açılışını gerçekleştirdi.

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezun olan Ayşe Kara´nın muayene açılışına Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Gül ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeşilbucak eski Sulama Birliği Başkanı Hasan Kara ile Ayşe Kara´nın babası İsmail Kara açılışa katılanlarla yakından ilgilendiler. Saimbeyli Caddesi üzerinde bulunan Cücenoğlu Mobilya karşısında hizmete giren muayene açılışına katılanlar, Ayşe Kara´yı tebrik ederek işlerinde başarılar dilediler.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Diş Hekimi Ayşe Kara; ?1994 Kozan Bulduklu Köyü doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Kozan´da tamamladım. 2018 yılında Çukurova Üniversitesi´nden mezun oldum. Kozan´da doğup büyüdüğüm için buraya hizmet vermekten dolayı çok mutluyum. Ayrıca Kozan´a yeni bir kadın diş hekimi kazandırmaktan dolayı da çok mutluyum. Muayenehane açmama karar verirken çok farklı bir şey olmasını istedim. Hastaların geldiğinde kendilerini rahat hissetmesini de istedim. Bunun için de samimi bir ortam oluşturduk. Bu amaç doğrultusunda ilginç ve orijinal fikirleri ile bana destek olan arkadaşım Gamze Yıldırım´a teşekkür ediyorum. Tüm bu süreçte yanımda olan ve desteğini hiç esirgemeyen amcam Hasan Kara´ya ve onun nezdinde tüm aileme teşekkür ederim. Yeni kadın Diş Hekimi´miz Kozan´a hayırlı olsun? ifadelerini kullandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´da açılış öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştirdi. ?Ben doktor hanımı daha öncesinden de tanıyorum. Kendisininde söylediği gibi mezun olalı 1 yıl olmuş. İnşallah açtığı muayenehane hayırlı olur. Allah utandırmasın? ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Ayşe Kara Diş Muayenehanesi´nin açılış kurdelesi kesildi. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve açılışa katılan davetliler, Ayşe Kara´dan diş muayenehanesi ile ilgili olarak bilgi aldılar.

Muayenehanenin İçi hastaların daha rahat edebilmesi için ferah bir şekilde hazırlanmış. İç Mimari ve tasarımıyla farklı bir konsepte hizmet verecek olan muayenehane için konuklar Ayşe Kara´yı tebrik ettiler.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Ayşe Kara´ya başarılar diliyoruz.

/resimler/2019-6/11/1701528015211.jpg/resimler/2019-6/11/1702347078338.jpg/resimler/2019-6/11/1702520985030.jpg