Anahtar Kelimeler: BANA KİMSE BURAYI VERMEDİ

?BANA KİMSE BURAYI VERMEDİ?

?BANA KİMSE BURAYI VERMEDİ?

Bilal Bayrakçı; ?Burayı bana belediye vermedi. Musa Öztürk peşkeş çekmedi. Al ispatlıyorum Kazım Özgan. Sen büyük bir müfterisin? dedi.

Hastane kavşağında esnaf olarak faaliyet gösteren Bilal Bayrakçı, Kazım Özgan´ın miting alanlarında kendisi hakkında ileri sürdüğü iddialara belge ile cevap verdi.

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan miting alanlarında hastane kavşağında bulunan belediyeye ait olduğunu öne sürdü alanın Bilal Bayrakçı´ya belediye tarafından peşkeş çekildiğini iddia ediyor. Bilal Bayrakçı, Kazım Özgan´ın bu iddialarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´ndan aldığı belge ile sert bir şekilde cevap verdi.

Kozan´ın sevilen ve sayılan esnaflarından Bilal Bayrakçı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´ndan yol fazlası olan bölümü satın aldı. Buraya da çay ocağı şeklinde bir işletme kurdu. işletmenin vergi levhası ve yeri satın aldığına dair kayıt belgesi elinde mevcut. Saadet Partisi´nin Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan Bilal Bayrakçı´yı hedef göstererek hastane kavşağındaki yerin belediye tarafından kendisine peşkeş çekildiğini öne sürüyor.

Bilal Bayrakçı elindeki belge ile Kazım Özgan´a sert bir şekilde cevap verdi. ?Burayı Ben satın aldım. Kimse bana peşkeş çekmedi. Bunu ispatlayamazsan sen bana ne vereceksin?? diye konuştu.

Bayrakçı, Kozan Ekspres Gazetesi´ne yaptığı açıklamada aynen şu ifadelere yer verdi:

?Sayın Kazım Özgan çıkıyor, bu yer için; ?Musa Öztürk Bilal Bayrakçı´ya burayı peşkeş çekti, burayı verdi. Oradaki oturanları Bilal Bayrakçı koyuyormuş, çay içmeyenleri. Sular akmıyormuş? diyor. Ben burayı ne Musa Öztürk´ten, ne de büyükşehir´den aldım. Ben burayı devlete müracaat ettim. Yol boşluğu olduğundan paramı yatırdım, yapı denetimini aldım. Ne Musa Öztürk ne Hüseyin Sözlü verdi. Kazım Özgan bunu ispat ederse mitinglerde çıkıp kendini destekleyeceğim. Açıktan da oy kullanacağım. İspat edemez ise şeref ve haysiyet kendine kalmış. Kimseye iftira atmasın? diye konuştu.

Bilal Bayrakçı´nın açıklaması bu şekilde. Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, Bayrakçı´nın bu açıklamalarına nasıl cevap verecek? O da önümüzdeki günlerde belli olur.