Anahtar Kelimeler: Başarı çalışmakla geliyor

Başarı çalışmakla geliyor

Başarı çalışmakla geliyor

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 26 Haziran tarihinde yapılan TYT  ve LGS’de derece yapan öğrencilere Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ödül verdi.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan TYT ve AYT sınavı ile LGS sınavında dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez tarafından ödüllendirildi. TYT Türkiye birincisi Ali Eren Çakıcılı, LGS Türkiye ikincisi Nisanur Kayhanlı ve  TYT Türkiye 439.’su Kozan ikincisi Şafak Özkan Pala aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Dönmez’i makamında ziyaret ettiler.

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez öğrencilere aldıkları başarılardan dolayı teşekkür etti. Aldıkları başarının arkasında aile ve öğretmenlerinin de büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Faruk Sönmez; "Aldıkları derecelerle bizleri gururlandıran çok değerli öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında ve eğitim hayatlarında başarılarının devam etmesini temenni ediyorum. Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kendilerine bundan sonraki eğitim hayatlarında da destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TYT Türkiye birincisi Ali Eren Çakıcılı, LGS Türkiye ikincisi Nisanur Kayhanlı ve TYT Türkiye 439.’su Şafak Özkan Pala aldıkları başarının sırrının ise çok çalışmakta olduğunu ifade ettiler.

Ali Eren Çakıcılı ile Şafak Özkan Pala'nın İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi’ni istedikleri öğrenildi.