Başkan Öztürk’ten Kozanspor’a sürpriz ziyaret

Başkan Öztürk’ten Kozanspor’a sürpriz ziyaret

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, 5 Nisan Pazar günü Meskispor ile oynanacak şampiyonluk maçı öncesinde Kozanspor’u ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. gurupta haftalardır şampiyonluğun en büyük adayı olan Kozan Belediyespor dün yaptığı antrenmanda sürpriz bir konuk ağırladı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Belediyespor Sami Açıkgöz tesislerini ziyaret ederek şampiyonluk maçı öncesinde oyuncular, teknik kadro ve kulüp yönetimi ile bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Öztürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Klüp Başkanı Ahmet Atıcı “Sayın Başkan göreve geldiği ilk günden bu yana bizim maddi manevi en büyük destekçimiz. Belediyemizin desteğiyle çok dar bir bütçe ile kurduğumuz kadromuz bu gün şampiyonluğun en büyük adayı. Sayın başkanımıza ve belediyemize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm Kozan’ı şampiyonluk maçında takımımıza destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

 

Bu hafta şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefleyen kulübün şu anda bulunduğu noktadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk “15 yıldır 3. lig hasreti çeken Kozanımızı bir üst lige taşımak en büyük hedeflerimizden birisi. Oyuncularımız, teknik kadromuz, kulüp yönetimimiz ve taraftarımız tek yürek oldu şampiyonluğa yürüyor. Aylardır takımını yalnız bırakmayan Kozan’a şampiyonluk yakışır. Siz inandınız bizde size inandık, Allah’ın izni ile hafta sonu rakibinizi yenerek 3. lige çıkacaksınız. Sizlere tavsiyem Kozanspor’a,  sporcuya ve ruhunuza yakışır şekilde mücadele edin gerisi gelir inşallah” dedi.

 

Ziyarete Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün yanı sıra Kozan Belediyesi başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye bürokratları ve Kozanspor Taraftar Derneği yöneticileri de katıldı.