Baysal Çalışmalarına Devam Ediyor

Baysal Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal sürdürdüğü çalışmalarını esnaf ziyaretleri, okul ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam ettiriyor. Kozan’ da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Baysal Kozan 2 Haziran Ortaokulu Müdürü İlyas Açıkgöz ve öğretmenlerle bir araya geldi. Kendisinin de bir eğitim camiası içerisinde olduğuna dikkat çeken Baysal “kaliteli eğitim seviyesine ulaşmak için çalışıyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizin çabası ve gayretleri ile çocuklarımızı güzel yarınlara hazırlıyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

            Kozan ilçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez’ i de makamında ziyaret eden Baysal burada Kadirli eski Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat ile de bir araya geldi.

 

            Ziyaretlerine ara vermeden devam eden Baysal Kozan Sınav Dershaneleri Müdürü Hüseyin Yazıcı’ yı da dershane binasında ziyaret etti.

 

            Kozan’ da ki ziyaretlerinin ardından Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal Tarsus ilçesine geçti. Burada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ nun da katılımı ile gerçekleştirilen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsasının hizmet binalarının açılışına katıldı. Hisarcıklıoğlu ile samimi pozlar veren Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal gördüğü ilgiden memnun kaldı. Hisarcıklıoğlu “o bizim oda başkanımızdı. Bizi terk ederek siyasete atıldı” şeklinde espirili bir şekikilde konuşarak “çıktığı bu yolda Allah onun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

            Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal yapılan açılışların ardından Tarsus Şelalesinde verilen akşam yemeğine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte katıldı.