BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Kozan Beyazay Derneği tarafından engellilere yönelik etkinlik düzenlendi.

Tüm Türkiye'de 10-16 Mayıs tarihleri arası engelliler haftası olarak kutlanıyor. Bu kapsamda, Beyazay Derneği Kozan Şubesi tarafından engellilere yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Millet Bahçesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile birlikte siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, muhtarlar, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kozan Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal'ın konuşması ile başlayan programda Belediye Başkanı Kazım Özgan’da bir konuşma gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Ahmet Ünal: "Engelli vatandaşlarımız için dernek olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Onların herhangi bir sorunu olduğunda dernek olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediye başkanımız Sayın Kazım Özgan'dan engelli vatandaşlarımız için Kozan’a bir engelsiz park istiyoruz. İnşallah, bu talebimiz yerine gelir” ifadelerini kullandı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise, engelli vatandaşların her türlü sorun ve şikayetin de belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, Kozan Beyazay Derneği’ne kendisinin de üye olacağını ifade etti.

Düzenlenen engelliler haftası etkinliğinde önemli katkılarda bulunanlara plaket takdiminde bulunuldu.

Engelli vatandaşların sorun ve şikayetleri dinlendi. Program sonunda, Ahmet Ünal etkinliğe katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Programda, Kozan Beyazay Derneği'nin faaliyetleri hakkında sinevizyon gösterisi de yapıldı.