Anahtar Kelimeler: Bilgili’ Partili Gençlere

Bilgili’den Ak Partili Gençlere Tam Not

Bilgili’den Ak Partili Gençlere Tam Not

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili , Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı , Çukurova'nın yiğitlerine yakışır bir şekilde ağırladık” dedi.

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf  Bilgili , Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı , Çukurova'nın yiğitlerine yakışır bir şekilde ağırladık” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf  Bilgili , geçtiğimiz cumartesi günü Adana Yeni Şehir Stadyumunda düzenlenen gençlik buluşmasına katılan , Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı , Çukurova’nın yiğit kahraman gençlerinin, Çukurova'nın delikanlılarına yakışır bir şekilde misafir ettiklerini ifade etti.

Bilgili” geçtiğimiz cumartesi günü, bilindiği üzere Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezimiz ve Adana İl Başkanlığımızın koordinesi ile Ak Parti Gençlik buluşmasını ilimiz Adana’da yaptık. Türkiye'nin 81 ilinden gelen binlerce gencimize Adana olarak ev sahipliği yaptık.

Güzel bir organizasyon düzenleyen il başkanlığımızın himayelerinde her programda olduğu gibi gençlik buluşmamızda da Kozan olarak üzerimize düşenin fazlasını yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın , konuşmasında işaret ettiği Gençlik, Ak Parti'nin gençlik kadrolarıdır. Kozan Gençlik Kollarımız göz ardı edilemeyecek. Çabalarını ve emeklerini takdir ediyorum. Gençlik şölenimize Kozan halkı her zaman olduğu gibi bugünde gereken ilgisini göstermişlerdir. Başta teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Gazetemizin  imtiyaz sahibi , araştırmacı gazeteci yazar Hüseyin Erciyes ile bir süre gündeme dair konuşan Bilgili , “Kozan Ekspres Gazetesi gazeteciliğin gereksinimlerini yerine getirebilen bununla birlikte, kendi alanında kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren bir gazete, sizin nezlinizde tüm çalışma arkadaşlarınızı takdir ediyorum. Ayrıca Kozan FM hayırlı olsun”  diyerek sözlerini ve ziyaretini sonlandırdı.