BOBİNAJCI AHMET AMCA TEPKİSİNİ KOYDU

BOBİNAJCI AHMET AMCA TEPKİSİNİ KOYDU

İlçemiz Kozan´ da yıllardan bu yana Cumhuriyet Mahallesi Yıldız sokak´ ta bobinajcılık yapan Ahmet Mete Coşkun şehitler için okutulan mevlide katılımın az olması nedeni ile tepkisini ortaya koydu.

 

Geçtiğimiz günlerde Hakkâri Dağlıca Bölgesinde ve Iğdır´ daki terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimiz için okutulan mevlit programına katılımın az olması nedeni ile vatandaşlardan tepki geldi. Bu vatandaşlardan bir tanesi de bobinajcı Ahmet Mete Coşkun. Coşkun terörü bir kez daha lanetlerken bu programa katılmayanları da eleştirdi.

Coşkun; ? Geçtiğimiz günlerde Dağlıca ve Iğrdır´ ın yanı sıra yurdumuzun çeşitli bölgelerinden gelen şehit haberlerini üzüntü ile takip ettik. Yeri geldi tepkimizi ortaya koyduk. Buralardan gelen şehitlerimize Allah´ tan Rahmet, Gazilerimize de acil şifalar dilerken geride kalanlara da baş sağlığı dilerim. Şehitlerimiz bu vatan için kahramanca canlarını feda ederek düşmanlar çarpışması sonucu şehit oldular. Ancak ilçemiz Kozan´ da şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerife katılım beklenenin çok ama çok altında oldu. 80 Bin nüfuslu bir ilçede yaşıyoruz ve bu ilçede şehitleri anma proğramı düzenleniyor. Proğramda şehitlerimiz için mevlit okunuyor. Ancak katılımcı sayısı sadece 130 kişi. Ben diyorum ki bu ilgisizlik neden bu kadar çok fazla? Bize ne yaptılar da bu hale geldik? Ben orada Kozan Kaymakamı Avni Oral Bey´ i, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk Bey´ i, Garnizon Komutanını, emniyet Müdürünü görmek isterdim. Ancak protokolden hiç kimse katılmadı. Sadece 130 tane vatandaşımız katıldı. Onlara da ilgilerinden ve bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gün birlik beraberlik günüdür. Ülkemizi nereye götürüyorlar? Bu ülke ne hale geldi böyle?? dedi.