BURÇLU MİNİKLER KORİDOR TURNUVASI YAPTI

BURÇLU MİNİKLER KORİDOR TURNUVASI YAPTI

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu´nda sınıflar arası koridor turnuvası düzenlendi.

 

1., 2., ve 3 sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada eğlence dolu anlar yaşanırken, dereceye giren 3 öğrenciye altın, gümüş ve bronz madalya verildi.

 

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu´nda düzenlenen sosyal etkinlikler öğrencilere okullarını daha çok sevdirirken, ortaya da oldukça renkli sahneler çıkıyor. Bir tür strateji geliştirme oyunu olarak da bilinen koridor turnuvasında karşı karşıya gelen Burçlu minikler, yaptıkları ve geliştirdikleri stratejilerle dereceye kalmaya çalıştı.

 

5 ayrı sınıfın katıldığı yarışmada ilk olarak sınıflarında ilk 3´e giren öğrenciler seçildi. Daha sonra 5 ayrı sınıftan 3´er kişinin katıldığı turnuvada 6 öğrenci finale kaldı. Yapılan final karşılaşmaları sonucundaysa Cahit Ata turnuvanın 1.´si olarak Altın Madalya´nın, Alper Yüce 2. olarak Gümüş Madalya´nın ve Irmak Akdoğan da 3. olarak Bronz Madalya´nın sahibi oldular. Burçlu öğrencilere ödülleri ise tüm okul öğrencilerinin katıldığı törende verildi.

 

 

ÇAKMAK: ?ÇOCUKLARIMIZIN BU YAŞTA ÖĞRENECEKLERİ ÇOK ÖNEMLİ?

Dereceye giren öğrencilerini tebrik eden ders öğretmeni Esat Çakmak, öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi. Düzenlemiş oldukları Koridor Turnuvası ile minik öğrencilerin zihinsel gelişimini desteklediklerini kaydeden Esat Çakmak, ?Çocuklarımızın bu yaşlarda öğreneceği her şey onun gelecekteki hayatını, karakterini, kariyerini ve kişiliğini oluşturacaktır. O yüzden çocuklarımızın bu yaşlarda öğreneceği her şey çok önemli. Çocuklarımızı küçük yaşta ne kadar eğitebilirsek, ne kadar bilgi ile donatabilirsek, toplum için işte o kadar bilgili, bilinçli, ahlakla ve kültürlü insanlar yetiştirmiş oluruz. Bu nedenle bu tür sosyal aktiviteleri önemsiyoruz.? dedi.

 

KAYA: ?AMACIMIZ MUTLU VE BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK?

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu Müdürü Abdulhadi Kaya, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Okul olarak öğrencilerin zihinsel ve fiziksel gelişimine yardımcı olacak sosyal aktivitelere önem verdiklerini belirterek, ?Okul olarak en büyük hedefimiz mutlu ve başarılı öğrenciler yetiştirmek. Eğitimde yapılan her yanlış, bir öğrencinin yani bir değerin kaybolması anlamına geliyor. Bu nedenle öğrencilerimizi bilgileri ölçerek, tartarak verirken bu tür sosyal aktivitelerle de yavrularımızın yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmayı çalışıyoruz. Ayrıca seçerek organize ettiğimiz sosyal aktiviteler sayesinde çocuklarımızın kendilerini ifade etmesini öğrenirken, özgüvenlerini de kazanıyor. Tüm bunları uzun yıllar boyunca tecrübe ettik ve bugün bu kazanımlarımızı öğrencilerimize aktarıyoruz.? diye konuştu.