Anahtar Kelimeler: Danışma Kurulu Toplantısı

CHP’de İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

CHP’de İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı "İktidara Yürüyüş İlçe Danışma Kurulu " toplantısını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve milletvekillerinin de katılımı ile gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı İktidara Yürüyüş İlçe Danışma Kurulu toplantısını Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Başkanı Mehmet Çelebi, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda ilk olarak divan üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. 1 dakikalık saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşı'nın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu konuşma gerçekleştirdi. Örgüt çalışmaları, seçim hazırlıkları, ilçenin sorunlarını ve ülke gündemini tartışmak için böyle bir ilçe danışma kurulu toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu; " ülkemizin mevcut gidişatının kurtuluşu Cumhuriyet Halk Partisi ile olacaktır. Bizler Kozan İlçe Örgütü olarak halkın iktidarını kurmak için başladığımız iktidar yürüyüşünde partimizin yaptığı çalışmalara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında çıkan yangın sonucunda mağdur olan vatandaşlarımıza örgütümüz ve belediyelerimiz tarafından gönderilen yardımları adaletli bir şekilde dağıttık. Pandemi sürecinde iktidardan herhangi bir destek alamayan esnaflarımızı da ziyaret ederek iktidar olduğumuzda neler yapacağımızı anlattık ve onların sorunlarını dinledik. Üye sayımızı çoğaltmak için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Son 1 yılda üye sayımızı %25 artırdık. Tüm partilerimizin birlik olması için mücadele ediyoruz. Örgüt olarak partimize uzun yıllar emek vermiş büyüklerimizle de irtibatı koparmıyoruz. Vatandaş işsiz iş istiyor. İlçemiz tarımın cenneti sayılabilecek bir bölge. Halkımızın büyük bir çoğunluğu geçimini tarım ve hayvancılık ile sağlıyor. Ancak, çiftçimiz ve hayvancımız kan ağlıyor. Milletimizin efendisi olan çiftçilerimiz borç batağına saplanmış ve büyük bir çoğunluğu icralık durumda. Çözüm Cumhuriyet Halk Partisi ile halkın iktidarını kurmakla olur. İktidar yürüyüşümüzde her geçen gün daha sağlam adımlar atıyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan biz kazanacağız, Türkiye kazanacak." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu Parti'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken milletvekilleri, il başkanı ve salonda bulunan diğer partililer sorun ve şikayetleri dile getirdiler. Toplantının geri kalan kısmı basına kapalı olarak devam ettirildi.