Anahtar Kelimeler: DEVECİOĞLU BAŞVURUSUNU YAPTI

DEVECİOĞLU BAŞVURUSUNU YAPTI

DEVECİOĞLU BAŞVURUSUNU YAPTI

İlçemiz Kozan´ ın sevilen ve sayılan simalarından olan daha önceki siyaset hayatında da olduğu gibi her zaman toplumda saygın bir kişiliğe sahip Avukat Murat Devecioğlu CHP´ Adana Kontenjan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

İlçemiz Kozan´ ın sevilen ve sayılan simalarından olan daha önceki siyaset hayatında da olduğu gibi her zaman toplumda saygın bir kişiliğe sahip Avukat Murat Devecioğlu CHP´ Adana Kontenjan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Devecioğlu bu süreçten sonra çalışmalarına daha da hız vererek ilçe ilçe, köy köy gezmeye başladı.

Daha önceki yıllarda farklı bir partiden Kozan Belediye Başkanlığı için aday olan Avukat Murat Devecioğlu siyasi deneyiminin de kattığı olgunlukla vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini dinleyip sıkıntılarına ortak oluyor. Devecioğlu çalışmalarına Kozan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ve diğer ilçelerde de devam ediyor. Devecioğlu gazetemize yaptığı açıklamada; ? Başta Kozan´ lı şehidimiz Kadir Özkara olmak üzere tüm şehitlerimize Allah´ tan rahmet geride kalan gözü yaşlı ailelerine baş sağlığı diliyorum. İşte görüyorsunuz ki ülke ne hale geldi. Memleket elden gidiyor hiç kimsenin kılı kıpırdamıyor. Ancak bir toplantı alınan kararlar ve netice olarak her şey sıfır. Memlekette terör almış başını gidiyor. Bu gidişata bir dur demek lazım. Bu vesile ile iktidar olmak için sizlere ihtiyacımız var. Bir Kozan´ lı olarak bölgen bütün sorunlarını bilen bir kişiyim. Daha önceki yıllarda aktif siyasetin içerisindeydim. Ancak bazı sebeplerden dolayı siyaseti bırakarak sadece izlemek ile yetindim. Ama herkesinde bir sabrı var. Yapılan komplolar, tuzaklar, vatana ihanetler sabrımızı taşırdı. Bu vesile ile bu kutlu yola baş koyduk ve aday adayı oldum. Önce Cenab-ı Allah´ ın sonra sizlerin sayesinde seçilir de parlamentoya gidersem bölgemizde sorunları teker teker çözmek için elimden gelen bütün gayreti sarf edeceğim. Bu memleket hepimizin bu topraklar hepimizin. Ancak bu topraklarını bölmek isteyen peşmergelere bir dur diyen yok. Her gün yeni yeni şehitleri duyar olduk. Televizyon kanallarını korkarak açıyoruz. Sosyal paylaşım sitelerine korkarak giriyoruz. Artık şehit sayıları tek rakamdan da oluşmuyor. Çift rakamları sayılar üzerinde şehit sayıları belirtiliyor. Bu gidişata bir dur demek lazım. Bölgemizin sorunlarını çözmek lazım. Bunları yapmamız için çok çalışmalıyız. Halkımıza güzel bir şekilde izah etmeliyiz? dedi.