Anahtar Kelimeler: DİLİÇIKIK’ DEVAM

DİLİÇIKIK’LA YOLA DEVAM

DİLİÇIKIK’LA YOLA DEVAM

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden KozanSpor teknik direktörü Mustafa diliçıkık ile yola devam kararı çıktı.

Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle gözler Kozanspor'un teknik direktörü Mustafa Diliçıkık’a çevrilmişti. Bazı gruplar Kozanspor teknik direktörü Mustafa Diliçıkık’ın istifa etmesi gerektiğini belirtmişler, bunu da Kozanspor yönetimine bildirmişlerdi. Kozanspor geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı Ağrı 1970 Spor maçında 2-1 sahadan galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırmıştı.

Kozanspor Başkanı Yusuf Sağlam öncülüğünde yönetim kurulu Mustafa diliçıkık için toplandı. Hocanın gidip gitmeyeceği konusunda bir süre istişare yapan yönetim kurulu üyeleri, hocanın takımda kalması kararını aldılar.

Kozanspor Facebook sayfasından yapılan açıklamada; “Başkan ve yönetim toplantısında Mustafa hocayla devam kararı çıktı” başlığı altında paylaşım gerçekleştirildi.

Mayıs ayı sonunda yapılan olağanüstü kongre ile Kozanspor’da yeniden yapılanma olmuştu. Mustafa Diliçıkık, Mesut Demirovic takımdan ayrıldıktan sonra yeni teknik direktör olarak göreve 2018'in ikinci yarısında başlamıştı.

Kozanspor yönetiminden çıkan bu kararla birlikte sosyal medyada ve halk arasında dolaşan dedikodulara son nokta koymuş oldu.