Eğitim İş Kozan Temsilciliği'nde Birlik Beraberlik ve Kaynaşma Gecesi

Eğitim İş Kozan Temsilciliği

Kozan Eğitim İş Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel birlik beraberlik ve kaynaşma gecesi düzenlendi.

Ayna Organizasyon’da gerçekleştirilen geceye öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler arasında Eğitim İş Genel Mali Sekreteri Hasan Kütük, önceki dönem Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Eğitim İş Merkez Disiplin Kurulu üyesi Cuma Eren, Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı ve aynı zamanda Eğitim İş Adana 2 Nolu Şube Başkanı Mutlu Gül, Eğitim İş Adana 1 Nolu Şube Başkanı Seher Ergin ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim İş Ceyhan Temsilcisi Tayfun Bilici ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim İş İmamoğlu Temsilcisi Mustafa Adıyaman yer aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kozan Eğitim İş Temsilcisi Halil Mazlumoğlu, Eğitim İş'in demokratik yapısı, örgütlü mücadelesi ve cumhuriyetçi duruşuyla tüm eğitim çalışanlarının direnç noktası olduğunu söyledi. Mazlumoğlu, "Sizlerle birlikte bu mücadeleyi sürdürmekten onur duyuyor, hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum" dedi.

Mazlumoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemizin ve eğitim çalışanlarının sorunlarının katlanarak büyüdüğü, Atatürk ilke ve devrimlerinin unutturulmaya çalışıldığı bir dönemde Atatürkçü olmak zordur. İşte bu yüzden Eğitim İş'li olmakta zordur. Ama burada olan herkes bu zorluklara rağmen Eğitim İş'lidir ya da Eğitim İş dostudur.

Daha güzel yarınlarda buluşmak için mücadelemiz devam edecektir. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Öğretmenler her fırsattan istifade ederek halka koşmalı, halk ile beraber olmalı ve halk, öğretmenin çocuğa alfabe okuttur bir varlıktan ibaret olmayacağını anlamalıdır.'"

Gecede, Eğitim İş'e yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Başkanlar tarafından yapılan rozet takma töreninde, Halil Mazlumoğlu gelen misafirlerle yakından ilgilendi.

Gece, müzik ve eğlence eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.