Anahtar Kelimeler: Esnafın büyük sıkıntısı ekonomi

Esnafın en büyük sıkıntısı ekonomi

Esnafın en büyük sıkıntısı ekonomi

Kozan İyi Parti Teşkilatı Kozanlı esnafları ziyaret etti. Ziyarette öne çıkan konu ise esnafın ekonomi sorunu oldu.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı,  Genel İdare Kurulu Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, Ümmügülsüm Paksoy, belediye meclis üyeleri Mustafa Sertelli, Sabri Erdem, Bahadır Ceyhanlı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri kozan'daki esnafları ziyaret ettiler.

Partililer gerçekleştirdikleri ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinlediler. Partililer esnafa bir dokundu bin ah işitti. Esnafın en büyük sorunu ekonomi oldu. Özellikle pandemi sürecinde ekonomiden çok kötü etkilenen esnaflar çok ufak tefek yardımlar aldıklarını ancak bunun yeterli olmadığını ifade ettiler. Pahalılık konusunda da şikayetlerde bulunan esnaflar bugün aldıkları bir ürünü bir hafta sonra aynı fiyata alamadıklarını, bunun da vatandaşa yansımasının kendileri için kötü olduğunu ifade ettiler.

Elektrik faturalarından da şikayetçi olan esnaflar, geçen ay 225 TL gelen bir elektrik faturasının bu ay 650 TL geldiğini elektrik fiyatlarından dolayı da çok büyük sıkıntı çektiklerini ifade ettiler.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, İyi Parti iktidara geldiğinde ekonominin düzeleceğini, haksızlıklar karşısında da İyi Parti'nin susmayacağını söyledi.