Gürçam´dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Gürçam´dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yayınladı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

?Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte 2019 - 2020 eğitim-öğretim yılına erişmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının okullarımızın idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.

Okul; toplumumuzun gelişme çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıracak olan yegâne mekanizme olmasının yanında insan hayatında aileden sonra en önemli eğitim yuvasıdır.

Sevgili öğrenciler, bizlerin bütün gayesi ve gayreti, sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaran birer fert olabilmenizdir. Okuyan, araştıran, sorgulayan, bilimsel gelişmeleri takip eden çağın teknolojik gelişmelerinden yararlanan başka bir deyişle çağın öncüleri olan bir nesil olmalısınız. 

Kıymetli Öğretmenler, Büyük Önder Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak hatta aşmak hedefi doğrultusunda yavrularımızı eğiten, öğreten, bilgiyle donatan ve yarınlara hazırlayan değerli öğretmenlerimize de büyük ve önemli görevler düşmektedir.

Değerli veliler, okul idarecilerimizle sürekli iletişim ve işbirliği içinde bulunarak sağlıklı bir iletişim kurmanız evlatlarınızın başarısını arttıracaktır.

Bu duygularla yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.?