Hacıali Yılmaz’ ın aracına saldırı

Hacıali Yılmaz’ ın aracına saldırı

İlçemiz Kozan’ da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Kozan İmar Limited Şirketi Müdürü Hacıali yılmaz’ ın arıcana saldırı düzenlediler.

İlçemiz Kozan’ da 30 Mart yerel seçimlerden sonra Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ e yakınlığı ile bilinen İmar Limited Şirketi Müdürü Hacıali Yılmaz’ ın gece geç saatlerde aracına çirkin bir saldırı oldu. Akşam saat 18:30 sularında evine gelerek oturduğu apartmanın önüne arcını durdurduktan sonra evine çıkan Hacıali Yılmaz, sabah saatlerinde işe gitmek için tekrardan aşağıya indiğinde aracını camları kırık lastikleri ise kesilmiş halde buldu. Olayı farkeden Yılmaz durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Arçata parmak izi çalışması yapan ekipler olayın failimeçhullerini arıyor.

Yılmaz olay ile ilgili; “ Aracımı akşam saat 18:30 sularında evimin önüne park ettim. Sabah arabama binmek istedim arabamı bu halde gördüm. Devletin parasına sahip çıkmak suç değildir herhalde. Ne bileyim gelişigüzel insanlar aracıma saldırmışlar. Aracımın lastiklerini kesmişler, camlarını kırmışlar, kimin kırdığını bilmiyorum ama görünce sinirlendim. Ben Musa Bey’in otuz yıldır yanındaydım ve yine yanındayım. Öyle ahkam kesenler, Haceli`nin arabası küçülecek diyenler, devlet malına zarar vermektir, bu hainliktir. Bana böyle tehdit şeklinde laflar geliyordu. Bu zararı veren şahsiyetsizler çıksın ben yaptırdım desinler veya ben yaptım desinler. Ben Allah’a havale ediyorum ama kimin yaptığı hakkında fikirlerim var. Bu konuda yetkili adli merciler ile görüşeceğim" dedi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı çalışmalarına devam ediyor.