Anahtar Kelimeler: HİLMİ BAYSAL YENİDEN ADAYI

HİLMİ BAYSAL YENİDEN A.ADAYI

HİLMİ BAYSAL YENİDEN A.ADAYI

Yusuf Baysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Adalet ve Kalkınma Partisi 26. dönem milletvekili aday adayı oldu.

 

İktisatçı ve İş adamı Hilmi Baysal: ?Eğer Teşkilatımız uygun görürse doğup büyüdüğüm bu güzel ilimizi, ekip ruhuyla ve hep birlikte daha iyiye taşımak üzere bu göreve yeniden talip oldum. Çünkü biz birlikte varız, birlikte güçlüyüz. Nasip olursa hemşerilerimizin bize vereceği bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağıma inanıyorum. Bugüne kadar nasıl yatırımlarımızı bölgemize yaptıysak Adana ve İlçelerinin de sesi olmayı hedefliyoruz? dedi.

İşadamı Hilmi Baysal´ın yeniden aktif siyasete atılması ve milletvekili aday adayı olması kamuoyunda sevinçle karşılandı. Baysal, AK Parti teşkilatlarını gezerek teşkilatların ve tabanın kendisini kucakladığını, teveccüh gösterdiklerini söyledi. Baysal, milletvekili olduğunda kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini değindi.

Seçim kampanyasına hızlı başlayan, bölgemizdeki tecrübeli bir isim olan Hilmi baysal, AK Parti teşkilatları, il, ilçe başkanlıkları, gençlik kolları başkanları,  belde başkanları, köy ve mahalle temsilcilerinin Adana´ya yapılan hizmetlerde emek ve katkıları olduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

 40 yıllık esnaf geçmişi ile tanınan İşadamı Hilmi Baysal, Yusuf Baysal şirketler grubu yönetim kurulu başkanlığı´nda 400 kişiyi istihdam ettiren bir grubun başında. Özel Kozan Koleji yönetim kurul başkanlığı görevlerini başarı ile yürüten Baysal, Parlamentoda bölgemizin temsilcisi olacağının altını çizdi.