İlçe Spor Müdürülüğünden örnek yaz kursları

İlçe Spor Müdürülüğünden örnek yaz kursları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürülüğü tarafından hazırlanan yaz kursları tanıtıldı.

 

Kozan Kaymakamı Avni Oral, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Cengiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kürşat Gültekin açılan yaz kursularını yerinde inceledi. Kozan Kaymakamı Avni Avni Oral ve beraberinde ki heyet ilk olarak Kozan kapalı spor salonundaki halk oyunları, masa tenisi, basketbol, karate, güreş, boks, kick boks ve tekvando kursalarında, kurs hocalarının hazırladığı öğrencileri izledi.

Akabinde ise 100. Yıl İlkoklundaki takı tasarım, bağlama ve osmanlıca kurslarını inceledi. Kaymakam Avni oral konuyla alakalı olarak ? Çocuklarımız ve gençlerimiz internet cafelerde, kahvehalnelerde veya boş boş vakit geçirmektense bu kurslarımızda hem meslek ediniyorlar hemde sağlıkları için spor yapmış oluyorlar? dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kürşat Gültekin ise; ? Çocuklarımızı ve gençlerimizi sigaradan, alkolden ve uyuşturucu maddelerden uzuk tutmak için, kötü alışkalnlıklarından bir nebze de olsa uzak tutmak için böyle bir proje hazırladık. Onların gelecekleri ülkemizin kaderini etkilecektir. Bu kurslarımız sadece Kozan´ da değil tüm yurtta sağlanmalıdır. Böylelikle geçnlerimiz hem kötü alışkanlıklardan kurtulur, bulaşmaz hemde bir meslkeleri olur, savunma sanatlarını öğrenirler. Bize bu imkanları verdiği için Kozan Kaymakamımız Avni Oral Bey´ e çok teşekkür ediyoruz? dedi.