İŞ ADAMLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İŞ ADAMLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İlçemiz Kozan´ ın güzide iş adamlarından olan Alican Yüksel, A. Fatin Rüştü Dağlı ve Ali Baysal gazetemiz Kozan Ekspres´ e nezaket ziyaretinde bulundular.

 

İlçemiz Kozan´ da alanlarından bir birinden başarılı olan değerli iş adamlarımızdan Yüksel Ticaret´ in sahibi Alican Yüksel Bey, TÜMSİAD Eski Başkanı, Fatin Ticaret´ in sahibi A. Fatin Rüştü Dağlı Bey ve Moil Petrol´ ün sahibi Ali Baysal gazetemiz Kozan Ekspres´ i idare merkezinde ziyaret ederek, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes ile bir süre sohbet ettiler.

Bir araya gelen dörtlü gündemin en sıcak olayı olan 1 Kasım seçimleri ve Kozan´ daki iş hayatı hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Kozan Ekspres Gazetesi Sahibi Hüseyin Erciyes; ? Bir birinden değerli, saygıdeğer iş adamlarımızın bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendim ve ekibim adına kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizlere onur verir, güç verir. Böyle güzel insanların dostluğuna her zaman güvenilir. Kendilerine iş hayatlarında başarılar dilerim? dedi.

İş adamlarımızdan Alican Yüksel; ? Hüseyin kardeşimle sık sık bir araya gelerek gerek ülke, gerekse yerel sorunlar ile bir çok kez fikir alış verişinde bulunduk. Bu günde Ali Bey ve Fatin Bey´ le bir araya geldiğimizde Hüseyin Beyi ve Gazete personellerini ziyarette bulunmak istedik. Kardeşimiz sağolsun bizleri kırmayarak kabul etti. Bende kendisine hem yayın hayatında hem de sosyal hayatında başarılar dilerim? dedi.

A.Fatin Rüştü Dağlı; ? Hüseyin Bey´ e bizleri kabul ederek sıcak duygular içerisinde karşımasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Malumunuz yapılan genel seçimlerden dolayı kendisi ile çok fazla görüşemedik. Alican Bey ve Ali Baysal Bey ile de bir araya gelince böyle bir ortak fikir çıktı. Kendisine başarılar diler, tekrardan teşekkür ederim? dedi.

Ali Baysal; ? Hüseyin Bey´ le çok eskiye dayanan bir dostluk bağımız var. Sık sık bir araya gelir çay, kahve içer sıkıntılarımızı dile getiririz. Bu günde böyle bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Kendisinin ve ekibinin sıcak karşılamasından dolayı çok teşekkür eder, yayın hayatında başarılar dilerim? dedi.