aqhmet kalebir
25.05.2015 23:11:39
Kozan sporu aticilar ele gecirmis.

İŞTE KOZAN BELEDİYESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

İŞTE KOZAN BELEDİYESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

2014 – 2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.gruptan şampiyon olarak 3.lige yükselen Kozan Belediyespor’da yeni yönetim şekillendi. Yeni yönetim ilk olarak Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

 

 

Kozan Belediyespor’un kısıtlı bir bütçe ile büyük bir başarıya imza attığını dile getiren Başkan Öztürk, yönetim kurulunun çalışmaları hakkında da detaylı bilgi aldı. Klüp Başkanı Ahmet Atıcı’nın kısa bir sunum yaptığı ziyarette yeni sezon hazırlık çalışmaları, transfer ve sponsorluk görüşmeleri ve bütçe ile ilgili konular da masaya yatırıldı. Başkan Öztürk, Kozan Belediyespor’a 3.ligde başarılar dilerken, her daim takıma sahip çıkarak destek olmaya devam edecekleri vurgusunu da yaptı.

 

17 Mayıs Pazartesi düzenlenen Kozan Belediyespor Klübü Derneği’nin olağanüstü genel kurulunun ardından yapılan yönetim kurulu seçiminde Ahmet Atıcı klup başkanlığına yeniden seçilmişti. Yönetim kurulu asil ve yedek üyelikleri ile denetim kurulu asil ve yedek üyeliklerin tamamının belirlendiği seçimin ardından liste şu isimlerden oluştu.

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Ahmet Atıcı (Klüp Başkanı), Anıl Aytaç Atıcı, Ertuğrul İspaha, Hakan Öztürk, Mehmet Tatan, Mehmet Yaşarcan, Mustafa Atlı, Nihat Gümüş, Salim Malkoç, Tolga Özdoğan, Yusuf Sağlam

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Bekir Yılmaz, Durmuş Ateş, Hakan Kürşat Atıcı, Mehmet Akbaş, Mehmet Ali Altıparmak, Muhammet Yorulmaz, Murat Erol, Mustafa Arık, Serdal Şahin, Üzeyir Altıntaş, Yaşar Karaman

 

Denetim Kurulu Asil Üyeleri

Mesut Duru, İbrahim Yıldız, Yusuf Özbolat

 

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri

Soner Tan, Murat Özdemir, Ali Rıza Atıcı