KADİM DOST VERDİ VERİŞTİRDİ

KADİM DOST VERDİ VERİŞTİRDİ

KADİM DOST VERDİ VERİŞTİRDİ

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, eski kadim dostu, yakın arkadaşı, Saadet Partisi´nin Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan´a verdi veriştirdi.

31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken Cumhur İttifakı´nın miting alanlarında konuşma yapan AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, eski kadim dostuna ağır sözlerle yükleniyor.

2019 yerel seçimleri için AK Parti´den belediye başkan aday adayı olan Kazım Özgan, Cumhur İttifakı´nın ortaya çıkmasıyla birlikte kendisinin aday olamayacağını anlayınca AK Parti´den ayrılarak Saadet saflarına geçmişti. Saadet Partisi´nin adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine doğru giden Kazım Özgan´a eski kadim dostundan ağır cümleler geliyor.

2014 yerel seçimleri öncesinde her ortama her programa birlikte giden Yusuf Bilgili ve Kazım Özgan arasındaki siyasi çekişme hat safhaya ulaştı. Eski kadim dostlar siyasette karşı karşıya. 2014 yerel seçimleri çalışmasında birlikte saf alan Avukat Yusuf Bilgili ve eski belediye başkanı Kazım Özgan şimdilerde siyasi rakip olarak karşı karşıya geldiler.

Avukat Yusuf Bilgili: ?Hem siyasi trenimizden hem de gönül trenimizden inmiştir? diyerek Kazım Özgan´ı miting alanlarında eleştirmeye devam ediyor. AK Parti´nin Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, aralarından su sızmayan kadim dostu için açtı ağzını yumdu gözünü. ?Ne değişti de sana 10 yıl Belediye Başkanlığı makamı gibi bir makamı layık gören partine ihanet ettin. Belediye Başkanlığı´nı 10 yıl süreyle yapınca iyisin de, bu dönem sen dinlen denince kötü mü oluyor? Böyle bir mantık AK Parti zihniyetinde hiçbir suretle yaşanamaz. Kendisi benim çok yakın eski dostum olabilir. Hem siyasi için trenimizden, hem de gönül trenimizden inmiştir. Bir daha binemez. 2014 yılında seçimi kaybettikten hemen sonra Kozan´ı terk eden 5 yıl süreyle Kozan´ın yolunu bilmeyen biri AK Parti´nin lafını ağzına alamaz? diye konuştu.