Anahtar Kelimeler: Kamyon domuz sürüsüne daldı

Kamyon domuz sürüsüne daldı

Kamyon domuz sürüsüne daldı

Feke'ye bağlı Gürümze Mahallesi'nde bir kamyon domuz sürüsüne daldı, 3 domuz telef olurken 4’ü de yaralandı. Sürücü kazayı kıl payı yara almadan atlattı.

Feke'ye bağlı Gürümze Mahallesi'nde Ramazan Eyvaz, kiraz yüklü kamyon ile Kayseri'ye doğru seyir halinde iken birden domuz sürüsü önüne çıktı. Domuz sürüsüne kamyonla dalan sürücü Ramazan Eyvaz direksiyon hakimiyetini zor korudu. Kazada 3 domuz telef olurken 4’ünün de yaralandığını gören sürücü neye uğradığını şaşırdığını ifade etti.

Ramazan Eyvaz; "Feke'nin Gürümze Mahallesi'nden kamyonuma kiraz yükledim. Kayseri'ye doğru seyir halindeyken önüme birden domuz sürüsü çıktı. Frene bastım ancak sürüye dalmaktan kurtulamadım. Kamyonun direksiyon hâkimiyetini zor korudum. Az kalsın kamyon şarampole devrilecekti son anda kurtardım. Kamyonu durdurduğumda 3 tane domuzun telef olduğunu 4’ünün de yaralandığını gördüm. İlk defa böyle bir kaza ile karşı karşıya kaldım. Hem korktum hem de çok şaşırdım. Allah'ım daha kötü kazalardan korusun. Kamyonumun ön tamponunda maddi hasar meydana geldi” ifadelerini kullandı.