KARDEŞ OKULLAR GAZİKÖY´DE BULUŞTU

KARDEŞ OKULLAR GAZİKÖY´DE BULUŞTU

Kozan´ın başarılı eğitim kurumlarından olan Özel Çukurova Eğitim Kurumları lise bölümü öğrencileri projeleri kapsamında kardeş okul ilan ettikleri Gaziköy Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.

 

Özel Çukurova Eğitim Kurumları öğretmenlerinden Remziye Özdek ve Beyazıt Ganioğlu´nun birlikte organize ettikleri etkinlikte öğrencileri tarafından Gaziköy Lisesi öğrencilerine verilmek üzere toplanan kıyafet yardımı okul Müdürü Mustafa Yıldız´a teslim edildi.

Projeyi hazırlayan öğretmenlerden Remziye Özdek ve Beyazıt Ganicioğlu KozanBilgi.Net´e yaptıkları açıklamalarda çok mutlu olduklarını belirttiler.

Proje öğretmeni Remziye Özdek ?Özel Kozan Çukurova Okulları olarak projelerimizden birini hayata geçirdik. Çok mutluyuz, Kardeş köy okulu olarak Gaziköy çok programlı lisesini seçtik. Bizde liseyiz ve özellikle lise olmasını istedik. Çok misafirperver bir şekilde ağırlandık. Duygulandık, mutlu olduk. Kardeş öğrencilerimizle öğrencilerimiz şu anda kaynaştılar. Çok güzel bir tablo inşallah farklı organizasyonlarla bir araya geleceğiz. Bizde kardeş okulumuzu ağırlayacağız. Gerçekten şu an yaşadığımız mutluluk, gurur, bütün duygular bir arada. Böyle bir organizasyonda yer aldığım için çok mutluyum. Okulum adına çok gururluyum. Beyazıt Hocamla birlikte güzel bir projede yer aldık. Umarım daha güzel projelerle tekrar kardeşlerimizle bir araya geliriz.? Dedi.

Projeyi hazırlayan öğretmenlerden Beyazıt Ganicioğlu´da yaptığı açıklamasında ?Projemizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Güzel bir şekilde ağırlandık. Ayrıca Gaziköy Çok Programlı Lisesi Müdürüne ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mutluyuz? dedi.

Öğrencilerin bir anda kaynaştıkları ve sıcak sohbetlerin oluştuğu gezide okul müdürü Ahmet Sami Halaçoğlu KozanBilgi.Net´e yaptığı açıklamasında iki okulun bu tür etkinliklerle kaynaşmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirtti.

Halaçoğlu ?Milli Eğitimin kardeş okul projesi dâhilinde ilk ziyaretimizi Gaziköy Lisesine yaptık. Buraya kıyafet yardımı ile beraber geldik. Ayrıca çocuklarımızın bir birleriyle kaynaşması için bu proje dahilinde ziyaretimizi gerçekleştirdik. Okul müdürü benim imam hatipten öğrencim olur. Daha önceden tanışıyoruz ve beraber de çalıştık.? Dedi.

Gaziköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Mustafa Yıldız´da yaptığı açıklamasında ?Hocama böyle bir projeden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz diyorum. Öğrencilerimizin en azından diğer okullarla kaynaşması, öğrencilerimiz açısından çok güzel bir düşünce. Buraya gelen öğretmenlerime, öğrencilerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. ?dedi.

Özel Çukurova Eğitim Kurumları ve Gaziköy Lisesi öğrencileri de yaptıkları açıklalarında çok mutlu olduklarını ve bu projeler kapsamında Gaziköy Lisesi öğrencilerini de kendi okullarına beklediklerini belirtirken Gaziköy Lisesi öğrencileri de ziyaretlerine gideceklerini söylediler.