Kaymakamlıktan şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği

Kaymakamlıktan şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği

İlçemiz Kozan´ da şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildi.

 

SODES Düşler Aleminde gerçekleşen iftar proğramında Kozan Kaymakamı Avni Oral ve Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk alanda bulunan bütün masaları gezerek herkesle yakından ilgilendiler. Bütün şehit aileleri ile ve gazilerle muhabbet ederek onlara hayırlı iftarlar olması temennisinde bulundular.

İftar açıldıktan sonra bir konuşma yapan Kozan Kaymakamı Avni Oral ?Bu topraklar için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor hayırlı iftarlar diliyorum? dedi.

Akabinde Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk bir konuşma yaptı. Öztürk konuşmasında; ? Bu gün burada olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum. Çünkü şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleriyle birlikte iftarızmız eda etmeye geldik. Bu sebepten dolayı çok mutlu ve huzurluyum. Aynı şekilde bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimiz kadar da gazilerimizde bizler için çok değerli ve önemlidir. Ben buradan bütün şehit ailelerinin ve gazilerimizin yedi gün yirmi dört saat emirlerine hazır olduğumu belirtmek isterim. Bu vesile ile burada toplanmış bütün herkese hayırlı iftarlar diliyorum? dedi.

Düzenlenen iftar proğramına Kozan Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Timur Konuk, Belediye Başkanı Musa Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ile Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fikret Topçu ve yönetim kurulu üyeleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldılar.

/resimler/2015-7/10/1657121271195.jpg