Anahtar Kelimeler: Kocasını silahla vurarak öldürdü

Kocasını silahla vurarak öldürdü

Kocasını silahla vurarak öldürdü

Kozan’da Çanaklı Mahallesi kanal boyu üzerinde bulunan ikamette yaşayan 29 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Uğur İşler evinde silahla vurulmuş olarak bulundu.

 

İddiaya göre; cinayeti işleyen kişi Uğur İşler'in eşi Melisa İşler olduğu öğrenildi.

Olay, Uğur İşler'in anneannesi Yeter Güleç’in saat 09:00 sularında silah sesi duymasıyla başladı. Silah sesinin dışarıdan geldiğini düşünen Güleç, saat 14:00 gibi torununun evine çıktı. Kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve çilingir kapıyı açtıklarında Uğur İşler'in yüzüstü yatmış bir şekilde sol sırt tatafından silahla vurulmuş olarak buldu.

Cinayetin işleniş şekliyle ilgili de iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre Melisa İşler, cinayeti işlerken silah sesini bastırmak için yastık kullandı. Cinayetin ardından 6 yaşındaki oğlu Emirhan'ı da alarak evden kaçan Melisa İşler'in şu an nerede olduğu bilinmiyor. Polis ekipleri her yerde Melisa İşler'i arıyor.

Olay yerine gelen Uğur İşler'in aile yakınları sinir krizi geçirdi. Aile yakınlarından edinilen bilgilere göre Uğur İşler ve Melisa İşler boşanma aşamasındaydı ve birkaç gün içerisinde anlaşmalı olarak boşanacaklardı.

Melisa İşler'in sürekli yanında tabanca taşıdığı da iddialar arasında. Polis, cinayetle ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Kayıplara karışan Melisa İşler her yerde aranıyor.

Uğur İşler'in yakın akrabaları, "Melisa elbette yakalanacaktır. Bizim çocuğumuzu bıraksın" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Yine iddialara göre Melisa İşler'in çok kıskanç olduğu da yakın akrabaları tarafından dile getirildi.

Uğur İşler'in cenazesi, Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.