KOZAN BELEDİYESİ 29 EKİM´DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KOZAN BELEDİYESİ 29 EKİM´DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kozan Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında okul öncesi ve ilköğretim öğrencileri için çeşitli etkinliklere imza attı.

 

Cumhuriyet´in kuruluşunun 92. yıldönümünde, Kozan Belediyesi´nin ilköğretim öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak düzenlediği sinema etkinliğinde Cumhuriyet ve Atatürk konulu film gösterimi yapıldı. Farklı okullardan yüzlerce öğrencinin Kozan Belediyesi Sinema Salonunda bir araya geldiği etkinlikte açılış konuşmasını Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz yaptı. Konuşmasında geleceğin teminatı olan çocukların Cumhuriyet´in kazanımları konusunda bilinçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Şenöz, Cumhuriyet´in emanetlerine sahip çıkılmasının önemine değindi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere Türk Bayrağı ve balon dağıtıldı, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kozan Belediyesi´nden Köy Anaokullarına Ziyaret

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Pekmezci, Hacıbeyli, Ayşehoca ve Gazi köyleri anaokullarını ziyaret eden Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz öğrencilere boyama kitabı ve Türk bayrağı dağıttı. Öğretmenlerle ve veliler ile sohbet eden Şenöz yeni eğitim öğretim döneminde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.