KOZAN BELEDİYESİ´NDEN BAĞLAR MAHALLESİNE ASFALT VE PARKE HAMLESİ

KOZAN BELEDİYESİ´NDEN BAĞLAR MAHALLESİNE ASFALT VE PARKE HAMLESİ

Kozan Belediyesi asfalt ve parke çalışmalarına Bağlar Mahallesinde devam ediyor.

 

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı Şantiye Şefliği ekipleri Bağlar Mahallesinde 17 sokakta birden çalışma başlattı. Yol açma, genişletme ve zemin sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlayan ekipler mıcır asfalt dökme çalışmalarına devam ediyor.

Şantiye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yakından takip eden Bağlar Mahalle Muhtarı Kadir Bursal mahallesinin aldığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Bursal yaptığı teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Şairin söylediği gibi, ha bu vatan için bir damla kanını akıtmışsın, ha bu vatan için bir damla alın terini. Yeter ki ikisi de vatan için olsun. Bizim inanışımıza göre hizmet ibadettir, hizmeti halk için yapan da Hak için yapanda ibadetin en güzelini icra etmektedir. İlçemizde vatandaşlarımızın beraber kullandığı ortak yaşam alanlarının hizmet alması, hizmeti genele yaymak açısından çok önemli. Mahallemizde Pektaş, Demre, 166 TN ve 167 TN sokakta parke çalışması ve mahallemizin 12 sokağında yürütülen mıcır asfalt çalışması tamamlanma aşamasındadır. Mahallemize dair taleplerimizin tamamı belediyemiz tarafından hızla çözümlenmektedir. Ayrıca 101 TN sokakta bulunan su kanalının üzerine köprü yapılmış ve yeni bir ekmek büfesi de vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur. Yapılan hizmetler için Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk´e ve ekiplerine mahallem adına teşekkür ediyor, devam eden çalışmalarında başarılar diliyorum.?

Bağlar Mahallesinde yürütülen çalışmaların ardından Türkeli Mahallesinde de mıcır asfalt çalışması yapılacağı bildirildi.