KOZAN BELEDİYESPOR EVİNDE İLK MAÇINA ÇIKTI

KOZAN BELEDİYESPOR EVİNDE İLK MAÇINA ÇIKTI

TFF 3. Lig 1.Grupta mücadele eden Kozan Belediyepor evinde çıktığı ilk karşılaşmada Yeşil Bursa ile berabere kaldı.

 

Kozan Belediyesi ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının ardından 3. Lig maçlarının oynanmasına uygun hale getirilen ve Türkiye Futbol Federasyonu´ndan alınan onayla Kozan Belediyespor´un maçlarına ev sahipliği yapacak olan İsmet Atlı Şehir Stadyumunda oynanan ilk karşılaşma 1-1´lik skor ile sona erdi.

Maça hızlı başlayan Kozan Belediyespor 13. dakikada Ali Karaağaç´ın attığı golle Yeşil Bursa karşısında 1-0 öne geçti. Beraberlik golünü bulması çok fazla sürmeyen konuk ekip, 23. dakikada Barış Sinan Üstün ile beraberliği yakaladı. Maçın büyük kısmında üstün oynayan ev sahibi takımda 54. dakikada İlyas Aksu sarı kart görürken, Yeşil Bursa da ise Mertcan Erdem 84. dakikada sarı kartın kalktığı futbolcu oldu.

Kozan Belediyespor´un uzun bir aranın ardından evinde çıktığı ilk karşılaşmayı Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Kozan Kaymakamı Avni Oral, Kozan Garnizon Komutanı Binbaşı Timur Konuk, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Aslan, Kozan Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, Milletvekili Adayları ve kent protokolü izledi. Tribünlere sığmayan Kozan Belediyespor taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi.