KOZAN BELEDİYESPOR´DAN SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ

KOZAN BELEDİYESPOR´DAN SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ

TFF 3.Ligin yeni takımlarından Kozan Belediyespor 2015-2016 futbol sezonuna fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

 

TFF 3.Ligin yeni takımlarından Kozan Belediyespor 2015-2016 futbol sezonuna fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

 

3.Lig 1.Grupta mücadele eden Kozan Belediyespor, grubun favori takımları arasında gösterilen Bursa Nilüferspor´u deplasmanda 3-1´lik net bir skorla yendi.

 

Bolu ve Nevşehir´de yaptığı iki hazırlık kampından sonra sezona hızlı başlayan Kozan Belediyespor 3. Ligdeki ilk maçında oynadığı futbolla da göz doldurdu.

 

Bursa Nilüfer Stadyumunda saat 17.30´da başlayan karşılaşmada golü bulan ilk takım ev sahibi Bursa Nilüfer oldu. Maçın ilk dakikasında Muhammed Akif Sevin´in kaydettiği gol Kozanspor´un atak futbolunun önünü kesmeye yetmedi. Kozanspor´dan Uğur Dalmış´ın 33.dakika (penaltı) ve 38.dakikada arka arkaya attığı goller ilk yarının da skorunu belirlemiş oldu. (1-2)

 

57. dakikada Muzaffer Özcanlı´nın kırmızı kart görmesi sonucu on kişi kalan Kozan ekibi arka arkaya yaptığı oyuncu değişiklikleri ile oyunun kontrolünü elinde tutmayı bildi. 61. dakikada takımının ve kendisinin 3.golünü atan Uğur Dalmış skoru da belirlemiş oldu. (1-3)

 

Yoğun bir transfer sezonu sonunda genç bir takım kurduklarını ve yaptıkları iki kampın sonucunda takımın enerjisinin en üst seviyede olduğunu belirten Kozan Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Atıcı, alınan sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirerek oyuncularını ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Kozan Belediyesi olarak, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.Grupta şampiyon olarak 3.Lige yükselen Kozan Belediyesporu her zaman destekleyeceklerini belirten Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, sözlerine şöyle devam etti; ?3. ligin daha ilk haftasında takımımız üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirmiştir. Kulüp Başkanımız Ahmet Atıcı´nın ve kulüp yönetiminin gayreti, teknik heyetimiz ve Mersud Demiroviç hocamızın yönetimi, oyuncularımızın göz dolduran mücadelesi, Kozansporumuzun ?Çılgın´ taraftarlarının Bursa da bile takımını yalnız bırakmaması bizi sezon sonunda da başarıya ulaştıracaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

 

Kozan Belediyespor sezonun 2.haftasında 29 Ağustos Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u ağırlayacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 17.00´de başlayacak.