KOZAN TİCARET ODASI VAKIFBANK İLE ANLAŞTI

KOZAN TİCARET ODASI VAKIFBANK İLE ANLAŞTI

Vakıf Bank Kozan Şube Müdürü Umut SEVGİLER, Müdür Yardımcısı Mustafa Tansel DAĞLI, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa KANDEMİR´i makamında ziyaret etti.

 

Vakıf Bank Kozan Şube Müdürü Umut SEVGİLER, Müdür Yardımcısı Mustafa Tansel DAĞLI ile Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa KANDEMİR, Oda Başkan Yardımcısı A.Fatin Rüştü DAĞLI, Oda Sayman Üye Osman KESKİN, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet SAYGILI´ nın katılımıyla,  Kozan Ticaret Odası´nda imzalanan protokole göre, Vakıfbank oda üyelerine, finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi kullanma imkânı sağlamak amaçlı karşılıklı anlaşma sağlandı. Sevgiler ?Kaynaklarımızı hizmetinize sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle sizlerle işbirliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşıyor. Vakıfbank olarak diğer il ve ilçelerde olduğu gibi, Kozanda da girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz? dedi.

Kandemir, ?Bu anlaşma üyelerimize hayırlı olsun. Söz konusu protokoller ile üyelerimize, hep daha iyi koşullarda kredi sağlama imkânı sunmaya çalışıyor, reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inanıyoruz. Türkiye´nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor. Bu yolda atılan her adım, Türkiye´yi hedeflerine daha sorunsuz ulaştıracaktır. Mutabakata varılan kredi protokolü ile Vakıf Bank, üyelerimize uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile kredi kullandıracaktır. Protokolde nakit işletme kredisi, ihracatçıya destek kredisi, yatırım kredisi, KOSGEB destekli krediler gibi KOBİ´lerimiz açısından oldukça önem taşıyan kredi türlerine yer veriyoruz. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve değerli Vakıf Bank yetkililerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.