Anahtar Kelimeler: Kozan Emniyeti ödüllendirildi

Kozan Emniyeti ödüllendirildi

Kozan Emniyeti ödüllendirildi

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci Kozan'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda başarı sağlayan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak ve ekibini ödüllendirdi.

Kozan'da 20 Ağustos tarihinde sabah 05.30'da uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı yaptığı öne sürülen kişilere yönelik şafak vakti operasyon gerçekleştirildi. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda 10 kişi gözaltına alınmış, kişilerin ev ve işyerlerinde, araçlarında yapılan aramalarda uyuşturucu madde, sentetik hap ve silah ele geçirilmişti. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci Kozan'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda başarılı çalışma yürüten Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak ve ekibini tebrik ederek ödüllendirdi. 

Uyuşturucu madde ticareti kullanımı ve önlenmesine yönelik Emniyet birimlerinin çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceği kaydedildi. Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin makamında gerçekleştirilen ödül verme töreninde Kozan ekibi bundan sonra da çalışmalara aralıksız olarak devam edeceklerini kaydettiler.