KOZAN´DA KIRSAL MAHALLE YOLLARI KIŞA HAZIRLANIYOR

KOZAN´DA KIRSAL MAHALLE YOLLARI KIŞA HAZIRLANIYOR

Kozan Belediyesi, mahalle statüsüne geçen köy yollarında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi´nin destekleri ile İlçeye bağlı Turgutlu Mahallesinde yürütülen çalışmalarda, Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol şantiyesi ekipleri, mahalledeki yollarda genişletme, zemin sağlamlaştırma ve asfalt çalışması başlattı. Ev ve bahçelere giden ara yolların zemininin sağlamlaştırılarak kumlama yapıldığı çalışmaların hava şartlarının elverdiği ölçüde yaklaşık iki hafta daha süreceği bildirildi.

 

Diğer bir mahalle olan Oruçlu´da ise Kozan Belediyesi´ne bağlı şantiye ekiplerce 3 kilometrelik ana yolun asfaltlandığı, ara yollarda ise genişletme ve sağlamlaştırma çalışması başlatıldığı bildirildi. Çalışmaları yakından takip eden Oruçlu Mahallesi Muhtarı Adem Erdoğan ihtiyaçlarına anında cevap veren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve çalışan ekiplerine teşekkür etti.

 

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Başkan Musa Öztürk Kozan´da mahalle statüsüne kavuşan köylerde vatandaşların taleplerini anında değerlendirdiklerini ifade etti. Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?İlçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde yaptığımız incelemeler neticesinde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda önem sırasına göre ekiplerimiz arazide canla başla çalışıyor. Olumsuz hava şartları etkisini arttırmadan özellikle kırsal mahallelerimizdeki yol sorunlarını elimizden geldiğince, imkanlarımız dahilinde çözmeyi amaçlıyoruz?.