KOZAN´DA LİSE KAMPÜSÜNÜN YOLLARI YENİDEN YAPILDI

KOZAN´DA LİSE KAMPÜSÜNÜN YOLLARI YENİDEN YAPILDI

Kozan Belediyesi, kış öncesi ilçede yeni yapılan bazı okulların yollarını genişleterek asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

 

Karacaoğlan Mahallesi´nde eğitim veren Osman Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen Lisesi, öğrenci pansiyonu, spor kompleksi ve bazı konutlara ulaşım sağlanan,11059 tanıtım numaralı sokak Belediye Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı şantiye şefliği ekiplerince genişletildi. Zemin sağlamlaştırılması tamamlanan yol mıcır asfalt ile kaplandı. Mahalle olarak belediye hizmetleri sağlıklı bir şekilde aldıklarını ifade eden Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Sinan Görüş, ?Yeni yapılan Osman Gazi Anadolu İmam Hatip Lisemize ulaşım sağlayan toprak yol, yağmurlu havalarda öğrencilerimizi olumsuz etkiliyordu. Bu yolun genişletilerek asfaltlanmasını sağlayan belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.? dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, kış öncesi hava şartlarının el verdiği ölçüde ilçe merkezindeki yolların bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.